3 glasögonmodeller

3 trendsäkra klassiker under 2018

Det sägs att alla goda ting är tre och det gäller även glasögon. Spana in tre odödliga modeller från märken som Ray-Ban och The Collection som verkligen imponerar.

Det är svårt att veta vad som egentligen är den utlösande faktorn för ett köp. Men när det kommer till glasögon tror vi oss i alla fall sitta på några av svaren. Design, märke, passform och trender är några av de viktigaste faktorerna som får våra kunder att trycka på köpknappen. Men det finns givetvis fler…

Därför tycker vi att det vore roligt om DU får kika på tre av våra mest populära och bäst säljande brillor, för att välja din favorit. Vem vet? Du kanske till och med blir sugen på att uppdatera din egen look?

här är våra bästsäljare

Ray-Ban RB7047-5196

Modellen RB7047-5196 från Ray-Ban har numera blivit till en av våra mest populära bågar och det är inte svårt att förstå varför.

Den klassiska Wayfarerstilen passar de flesta ansiktsformer och är tidlös i sin design,  vilket lett till att bågen snabbt blivit till en förebild för många andra glasögontillverkare.

Den mattsvarta färgen gör dessutom att bågen blir riktigt enkel att matcha till de flesta hudtoner, stilar och outfits. Ett självklart val för dig med förkärlek till klassisk design. Och det heter ju ”Nothing beats the original” av en anledning!

The Collection – Home

Precis som du läst ovan har flera andra tillverkare inspirerats av Ray-Bans odödliga design. Modellen Home från The Collection är ett ovanligt lyckat exempel där vissa designelement inspirerats av originalet samtidigt som helt nya adderats. Den här modellen har på kort tid blivit till en seriös utmanare, vilket är lika svårt som ovanligt att lyckas med.

När vi synar brillorna framträder en smidig Wayfarer-modell med lite rundare former. Det som främst skiljer Home från originalet är bland annat bågens ovandel som har fått mjukare linjer. Även näsbryggan är lite annorlunda med sin välvda form. Kortfattat är glasögonen Home ett alternativ som fått våra kunder att hitta hem. Ni vet, borta bra men hemma bäst.

Ray-Ban Aviator

Se på ett par Ray-Ban Aviator RB6489-2500 och försök stå emot din första köpinpuls. Omöjligt, eller hur?  Designen på dessa glasögon är både tidlös och trendig på samma gång. De droppformade glasen ger brillorna en alldeles unik look som gör dem närmast oemotståndliga!

Mellan glasen finner vi den dubbla näsbryggan som framhäver frontens gedigna kvalitetskänsla. Dessa aviatorbågar i guld har även par flexibla näsvingar som ger en svårslagen komfort oavsett om du har en smal eller lite kraftigare näsa. Vi gissar att du, precis som halva Hollywood, redan har ett par liggandes i hemmet eller i handväskan. Inte? I så fall vet du var du kan beställa dina egna Aviator.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine