Gå till kassa
   Solglasögontrender 2024

   Solglasögontrender 2024

   Inför våren 2024 är det dags att uppdatera din solglasögongarderob. Stora bågar, levande färger, dubbelbrygga och uppdaterade clubmasters är trendigt. Sportiga solglasögon med spegelglas är fortfarande populära, liksom modeller från 90-talet.

   Big is beautiful

   Big is beautiful

   2024 ser vi den triumferande återkomsten av stora solglasögon, vilket gör dem till ett måste-tillbehör för varje modeintresserad individ. Dessa bågar erbjuder en touch av elegans till varje outfit, och de är utmärkta för slipade solglas.

   Se stora solglasögon

   Clubmaster

   Clubmaster

   Clubmaster - retro ikonen som tolkats om på nya djärvare sätt. Från innovativa materialval till oväntade färgkombinationer, erbjuder dessa solglasögon en fräsch twist på en tidlös favorit.

   Se alla Clubmaster

   Pilot

   Pilot

   Top Gun-filmen har återigen fått pilotbågarna att lysa upp, vilket har ökat deras popularitet och lett till moderna uppdateringar med olika materialval, inklusive klassisk metall och acetat. Dessa solglasögon är perfekta för att smidigt gå från avslappnad dagstil till trendig kvällslook.

   Till Pilot

   Sport influencer

   Sport influencer

   Oakley har länge varit synonymt med banbrytande prestanda och djärv design. I år fortsätter Oakley att flytta gränserna med solglasögon som erbjuder den perfekta blandningen av funktionalitet och mode. Förvänta dig ett fokus på högteknologiskt material, innovativa linsteknologier för överlägsen klarhet och skydd, samt design som sticker ut i mängden.

   Till Oakley

   Två kvinnor och två män på en strand i solglasögon

   Designa dina egna solglasögon!

   Brukar du gå din egen väg? Skapa din egen stil genom att matcha båge med över 50 olika glasalternativ. Välj om du vill ha med eller utan styrka! Lägg till polariserat glas för att minska reflexer från havet eller välj gradient solglas för att bli trendigast på sommarfesten - det är bara din fantasi som sätter gränserna!

   Till bågarna