Gå till kassa

  Valda filter

  Form

  Varumärke

  Passar för

  Material

  Tillbehör

  Kampanjprodukter

  Form

  24 av 32 produkter
  loading... 24 av 32 produkter

  Solglasögon

  En accessoar som ger dig det bästa av två världar. Dels ger de dina ögon det skydd de behöver, dels ger de dig en vacker utstrålning. Det finns således ingen accessoar som passar bättre när solen lyser.

  Billiga solglasögon

  I vårt sortiment hittar du billiga solglasögon från de stora varumärkena till priser du har råd med. Vi erbjuder dessutom alltid prisgaranti. När du beställt dina solbrillor vill du så klart ha hem dem snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som beställningen är lagd. På så sätt kan du ha dina nya solbrillor i brevlådan redan dagen efter.

  Solglasögon med styrka

  Är du ute efter slipade solglasögon? Då kan du handla glasögon och välja tillvalet "solglas" så att du kan använda dem även om du har synfel. Linser går självklart också att kombinera med solglasögon.

  Köp solglasögon online hos LensWay

  I vårt sortiment finns det något för alla smaker, solglasögon för dam och solglasögon för herr. Vi har så klart alla de mest populära formerna som pilot solglasögon, Wayfarer och klassiskt runda solglasögon. Oavsett om du är mode- och trendmedveten eller är mer inne på retrospåret så har vi något för dig. Vi har självklart också solglasögon med polariserande glas som passar perfekt att ha i bilen, på båten eller i skidbacken.

  Varför handla hos LensWay?

  • Fantastiska priser
  • Riktigt stort sortiment
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar