Gå till kassa
   1 - 24 av 63 produkter
   1 - 24 av 63 produkter

   Solglasögon

   Solglasögon är den accessoar som ger dig det bästa av två världar. Dels ger de dina ögon det skydd de behöver, dels ger de dig en vacker utstrålning. Det finns således ingen accessoar som passar bättre när solen lyser, vare sig det är sommar eller vinter. I vårt sortiment hittar du solglasögon för herr och solglasögon för dam. Vi har så klart alla de mest populära formerna som pilot solglasögon, Wayfarer och klassiskt runda solglasögon. Oavsett om du är mode- och trendmedveten eller är mer inne på retrospåret så har vi solbrillor för dig. I vårt sortiment hittar du även polariserade solglasögon. Dessa solglas passar dig som är ljuskänslig eller lever ett aktivt liv utomhus då du med dessa solglasögon slipper irriterande och störande reflexer som kan uppstå från till exempel snö eller blöt asfalt.

   Är du ute efter slipade solglasögon med styrka? Då kan du handla glasögon och välja tillvalet "solglas" så att du kan använda dem även om du har synfel. Hos oss kan du köpa både avståndsglasögon och progressiva solglasögon. Linser går självklart också att kombinera med solglasögon.

   Köp prisvärda solglasögon hos Lensway

   I vårt sortiment hittar du prisvärda solglasögon till priser du har råd med. När du har beställt dina solbrillor vill du så klart ha hem dem snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som beställningen är lagd. På så sätt kan du ha dina nya solbrillor i brevlådan redan dagen efter.

   Varför handla hos Lensway?

  • Fantastiska priser
  • Riktigt stort sortiment
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar