Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Glasögon

  - Här hittar du alla glasögon hos LensWay

  Solglasögon

  - Här hittar du alla solglasögon hos LensWay

  Tillbehör

  - Här hittar du alla tillbehör till linser, glasögon och solglasögon hos LensWay.

  Om glasögon

  Glasögon är så mycket mer än bara ett synhjälpmedel. Glasögon är lika mycket en modeaccessoar som ger dig stil och karaktär. Helt enkelt en perfekt kombinationen av mode och funktion. I vårt sortiment av glasögonbågar hittar du något för alla behov och smaker. När du köper glasögon hos oss så kan du dessutom känna dig trygg i vetskapen om att allt ingår. Glasögonbåge, glas för ditt synfel, fodral, antireflexbehandling och hårdhetsbehandling är nämligen alltid inkluderat i priset. För att du ska känna dig trygg med att köpa glasögon på nätet har vi även en nöjdhetsgaranti. Den gör att om du inte är hundraprocentigt nöjd med dina glasögonbågar kan du ångra ditt köp i upp till 3 månader. Våra glasögon har även en 2 års produktgaranti som skyddar dig mot fabrikationsfel. Om du sedan skulle undra över något så finns vår prisbelönta kundservice där för dig. De har öppet varje dag och ser fram emot att hjälpa dig. Att köpa glasögon på nätet blir helt enkelt inte tryggare än hos oss.

  Om solglasögon

  Solglasögon är en accessoar som ger dig det bästa av två världar. Dels ger de dina ögon det skydd de behöver, dels ger de dig en vacker utstrålning. Det finns således ingen accessoar som kan matcha solglasögon när solen lyser. Hos oss hittar du solglasögon från de stora varumärkena till priser du har råd med. Vi erbjuder dessutom alltid prisgaranti på våra solglasögon. Vilket innebär att om du hittar dina solglasögon billigare på ett annat ställe så matchar vi det. När du beställt dina solglasögon vill du så klart ha hem dem snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som beställningen är lagd. På så sätt kan du ha dina nya solglasögon i brevlådan redan dagen efter. I vårt sortiment av solglasögon finns det något för alla smaker. Från sportiga Oakley till klassiskt lyxiga Gucci, till alla stilbildande solglasögon från Ray-Ban. Upptäck själv.

  Om tillbehör

  Om du vill få ut det mesta av dina linser, glasögon och solglasögon är tillbehören av central betydelse. Från grundläggande saker som linsvätska och ögondroppar till mer kosmetiska produkter som ansiktsmasker. Här hittar du produkter som ger dina ögon den där extra omtanken. Vill du ha friska och välmående ögon krävs det nämligen att du tar hand om dem. Så glöm inte bort tillbehören när du handlar dina linser, glasögon och solglasögon. Dina ögon förtjänar alltid det bästa.

  Linser

  - Här hittar du alla linser hos LensWay

  Dygnetruntlinser

  - Här hittar du alla dygnetruntlinser hos LensWay

  Endagslinser

  - Här hittar du alla endagslinser hos LensWay

  Färgade linser

  - Här hittar du alla färgade linser hos LensWay

  Månadslinser

  - Här hittar du alla månadslinser hos LensWay

  Progressiva Linser

  - Här hittar du alla progressiva linser hos LensWay

  Toriska Linser

  - Här hittar du alla toriska linser hos LensWay

  Veckolinser

  - Här hittar du alla veckolinser hos LensWay

  Om linser

  Linser är ett fantastiskt synhjälpmedel. De hjälper dig att se klart på ett bekvämt och smidigt sätt. De ger dig även möjligheten att leva ett mer aktivt och obehindrat liv. Hos oss hittar du linser för alla synfel och behov. Det spelar ingen roll om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller åldersynt. Vi har kontaktlinser som korrigerar ditt synfel. För att du ska kunna känna dig trygg med att du får dina linser till ett bra pris så erbjuder vi dessutom prisgaranti på alla våra kontaktlinser. Det vill säga om du hittar dina linser billigare någonstans så matchar vi det priset. Att få hem sina linser snabbt är för många väldigt viktigt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som de är lagda. Du kan därför räkna med att ha dina linser i brevlådan redan dagen efter du gjorde din beställning.

  Om dygnetruntlinser

  Dygnetruntlinser är den mest moderna varianten av linser. De är tillverkade av materialet hydrogel-silikon som släpper igenom stora mängder syre till hornhinnan, över 6 gånger så mycket som traditionella linser. Denna förmåga gör att dygnetruntlinser kan användas under dygnets alla timmar. Du behöver alltså inte plocka ut dem när du lägger dig för att sova. Att bära dygnetruntlinser är därför på många sätt som att inte bära några linser alls. För den som lever ett aktivt liv är dygnetruntlinser en väldigt attraktiv lösning. Du slipper bland annat att lägga så mycket tid på skötsel och hantering. Vilket är särskilt bekvämt om du till exempel ofta befinner dig på resande fot. Dygnetruntlinser kan även vara ett alternativ för den som på grund av ovanligt torra ögon har svårt att bära vanliga endagslinser eller månadslinser. Detta på grund av att linserna har en unik förmåga att släppa igenom syre, och därför inte behöver lika mycket vätska. Detta kräver dock att man använder linserna som vanliga månadslinser, dvs. tar ut dem varje kväll för rengöring, och väntar till morgonen med att sätta i dem igen.

  Om endagslinser

  Endagslinser är som namnet antyder linser designade till att användas under en dag. Det finns en mängd fördelar med att välja endagslinser. Framförallt är de det naturliga valet för dig som inte vill lägga så mycket tid och kraft på själva hanteringen av dina linser. Med endagslinser slipper du nämligen all form av rengöring och skötsel, du bara kastar dina linser när du är klara med dem för dagen. Enklare och smidigare blir det helt enkelt inte att använda linser. Det finns dessutom flera hygieniska fördelar med endagslinser, en viktig är att du genom att byta linser dagligen kraftigt minskar risken för irritationer i ögat. De flest experter är överens om att ju oftare du byter linser desto bättre. Det är också därför som endagslinser ofta rekommenderas till allergiker. Beroende på ditt användande kan endagslinser även vara det mest ekonomiska alternativet. Du som använder linser på en mer sporadisk basis, spar pengar på att välja endagslinser framför månadslinser eller veckolinser. Eftersom du då bara betalar för tiden du bär. Endagslinser är också att föredra om du har en aktiv livsstil, du kanske idrottar eller spenderar mycket tid på resande fot? Med endagslinser får du helt enkelt friheten att leva ditt liv som du vill.

  Om färgade linser

  Färgade linser ger dig möjligheten att förändra ditt utseende på ett fantastiskt sätt. Du kan välja linser som bara förstärker din egna naturliga ögonfärg, eller välja några som ändrar din ögonfärg helt och hållet. Möjligheterna är stora. Färgade linser finns dessutom både med styrka och utan styrka. Du är kanske likt många andra är nyfiken på hur du skulle se ut med annan ögonfärg? Med färgade linser kan du på ett enkelt och smidigt få svaret på den frågan. Vilken typ av färgade linser du ska välja beror framförallt på dina önskemål. Om du vill ha färgade linser som förstärker din ögonfärg så ska du välja så kallade tinted-linser. Det är det perfekta valet för dig som vill ha en mer diskret förändring. Men är du däremot ute efter en mer dramatisk förändring är det opaque-linser som gäller. Opaque-linser är helfärgade och förändrar din ögonfärg helt och hållet.

  Om månadslinser

  Månadslinser är den vanligaste typen av linser. Som namnet avslöjar är de linser som designats för att användas under en månads tid. Att månadslinser är en så populär kategori av linser är inte heller speciellt svårt att förstå. De är nämligen både prisvärda och enkla att sköta om. Du rengör dina månadslinser genom att lägga dem i linsvätska när du tar ut dem för kvällen. När du sedan stoppar in dem på morgonen är de rena och klara att användas. En stor fördel med månadslinser är att de finns för nästan alla synfel. Utbudet är så stort att du med största sannolikhet hittar månadslinser för just dina behov. Du kan välja bland mer traditionella linser som är tillverkade av hydrogel, eller mer moderna som är gjorda av silikon. De senare är så fuktgivande att de kan användas dygnet runt, så kallade dygnetrunt-linser. Månadslinser finns helt enkelt i många prisvärda varianter och är ur ett ekonomiskt perspektiv väldigt fördelaktiga. Kom bara ihåg att också använda en linsvätska som passar dina linser.

  Om progressiva linser

  Progressiva linser eller multi-fokala linser som de också kallas är designade till att korrigera presbyopi (åldersynthet). Presbyopi är namnet på en naturlig förändring av synen som drabbar oss alla i 40-årsåldern. Den tar sig uttryck i att du får svårt att fokusera på nära objekt, medan synen på långt håll fortfarande är bra. Orsaken bakom presbyopi är att linsen i ögat har blivit stelare och därmed tappat sin elasticitet. Du behöver därför linser med en speciell slipning som gör att du kan se bra på alla avstånd. Progressiva linser ger dig detta samt god ögonkomfort. För dig som vanligtvis har läsglasögon eller progressiva glasögon är progressiva linser också ett attraktivt alternativ. Med progressiva linser får du en helt annan frihet att leva ett aktiv liv. Progressiva finns som endagslinser, veckolinser, månadslinser och dygnetruntlinser.

  Om toriska linser

  Här hittar du våra toriska linser. För den som är obekant med termen toriska linser, så är det en typ av linser som korrigerar astigmatism. Och vad är då astigmatism frågar du kanske? Astigmatism är ett brytningsfel som innebär att ögat har olika brytningskraft i olika riktningar. Det gör att din syn blir oskarp både på nära och långt håll. För att korrigerar astigmatism behöver du toriska linser. Lite förenklat så handlar det om linser med olika slipningar på linsen. Astigmatism är dock i princip alltid kombinerat med översynthet eller närsynthet. Det är också en väldigt vanlig åkomma, många har det utan att veta om det. Det drabbar vuxna såväl som barn. Idag finns det toriska linser för de flesta astigmatiker. Du kan välja bland dygnetruntlinser, endagslinser, veckolinser eller månadslinser. Det är bara att besöka en optiker för att se vilka toriska linser som lämpar sig bäst för dig och din livsstil.

  Om veckolinser

  Veckolinser är designade till att användas under 1-2 veckors tid. Hur länge just du ska bära dina veckolinser beror på vad din optiker ordinerat. Veckolinser är en av de populäraste typerna av linser. Det är inte svårt att förstå. Skötseln är enkel, du rengör dina veckolinser genom att bara låta dem ligga i linsvätska över natten. På morgonen är de sedan rena och redo att bäras igen. Utbudet på veckolinser är dessutom stort. Det gör att det finns produkter för de flesta synfel. Du hittar också veckolinser i olika material. Dels har du traditionella hydrogellinser som du behöver rengöra under natten. Sedan har du också hydrogel-silikonlinser som du kan bära dygnet runt, även kallade dygnetrunt-linser. Den relativt korta bärtiden gör dessutom att du minimera risken för beläggningar och irritationer. Veckolinser finns i många prisvärda varianter och det finns produkter för nästan alla behov.

  Safe e-commerce
  Certifierad av
  Trygg E-Handel