Gå till kassa
   Så gör du för att prova glasögon hemma - Gratis

   Så gör du för att prova glasögon hemma - Gratis

   Prova glasögon hemma i lugn och ro, helt kostnadsfritt, i 10 dagar. Välj mellan 1 – 4 bågar att låna hem. Sen skickar du tillbaka dina bågar och beställer hem favoriterna.
   1. Välj bågar

   1. Välj bågar

   Du kan välja upp till 4 glasögon att prova hemma i lugn och ro. Ingen handpenning eller kreditkort krävs för att prova bågarna hemma. Sen skickar vi dem rakt hem till din brevlåda eller ditt närmaste postombud.

   2. Känn efter hemma

   2. Känn efter hemma

   Du har 10 dagar på dig att testa dina bågar hemma. Så känn efter, be nära och kära om råd, fota dig själv i olika vinklar. Hitta det perfekta paret som funkar för just dig.

   3. Returnera bågarna

   3. Returnera bågarna

   Efter 10 dagar är det dags att skicka tillbaka bågarna till oss. Lägg tillbaka dem i plastfickorna som de kom i och fäst returetiketten på ytterlådan. Sen är det bara att posta ditt paket i närmaste brevlåda eller hos närmaste postombud, så sköter vi returen helt gratis.

   4. Köp favoritbågarna

   4. Köp favoritbågarna

   Har du hittat ett par glasögon som du vill ha? Gå in på vår hemsida och köp dina nya glasögon. Har du inget recept på dina styrkor är det inga problem, det går att favoritmarkera dina favoritglasögon. Behöver du hjälp med att fylla i ditt recept vid köp kan du alltid kontakta kundservice.

   Hittade du inte dina perfekta bågar? Oroa dig inte, det går bra att prova fler glasögon efter du har returnerat ditt paket.