Gå till kassa

   Behöver du göra en synundersökning?

   Så här fungerar det

   Behöver du ett recept för glasögon eller kontaktlinser rekommenderar vi ett besök hos en legitimerad optiker för att genomföra en synundersökning.

   Efter genomförd undersökning ber du om att få receptet i handen. Optiker är enligt patientdatalagen skyldiga att lämna ut receptet efter genomförd undersökning. Det är alltid din rätt att begära ut ditt recept även om du inte handlar hos den beröra optikern.

   Receptet kan du sedan använda för att enkelt beställa dina linser eller glasögon hos Lensway. Du väljer din produkt och fyller i dina värden så skickar vi produkterna direkt hem till dig.

   Om du redan har ett par glasögon som du ser bra med men vill förnya din look kan du besöka vårt showroom i Kista så hjälper vi dig att kopiera värdena från dina befintliga glasögon. Där kan du också prova alla våra bågar och få hjälp av vår kunniga kundservicepersonal.

   LensWay Lab Store, Österögatan 4, Kista

   Öppettider: Söndag-Torsdag kl 10.00-18.00

   Vid önskemål om annan tid, kontakta vår kundservice på 020-232020

   Använder du kontaktlinser idag men vill komplettera med ett par glasögon för att ibland vila ögonen? För dig med enklare synfel (+/-3) kan vi konvertera ditt kontaklinsrecept till glasögonvärden utan att du behöver göra en synundersökning. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

   Klicka på knappen nedan för att enkelt hitta en optiker i ditt närområde.