Gå till kassa
   Så tar du del av 2 för 1 på glasögon*

   Så tar du del av 2 för 1 på glasögon*

   När du köper glasögon av oss får du alltid andra paret på köpet.* Läs mer nedan om hur du går till väga för att ta del av erbjudandet och vad som ingår.
   1. Välj bågar

   1. Välj bågar

   Efter du har lagt till ditt första par i kassan är det dags att välja ditt andra par utifrån vårt glasögonsortiment. Du får den billigaste bågen på köpet oavsett vilken ordning du lägger glasögonen i kassan.*

   Behöver du hjälp med hur man beställer glasögon? Läs vår guide här.

   2. Ditt recept

   2. Ditt recept

   Ditt recept är redan ifyllt utefter det första glasögonvalet du lagt till i kassan. Vill du ändra dina glasögon till enkelslipade eller progressiva? Klicka på ”Ändra recept”. Därefter har du möjlighet att välja tjocklek på glas.

   Tips! Har du högre styrkor så är tunnare glas bekvämare, men de är inte inkluderade i erbjudandet.

   3. Välj glastillval

   3. Välj glastillval

   Vad för glas vill du ha på ditt andra par bågar? ”Ej färgade glas” ingår i priset. I detta steg kan du också välja mellan att göra ditt andra par till solglasögon genom att välja solglas eller polariserande glas. Eller testa färgskiftande glas som är genomskinliga inomhus, men som mörknar till solglas när de kommer i kontakt med solens UV-strålar. Läs mer om hur du väljer tillval här.

   4. Välj ytbehandling & gå till betalning

   4. Välj ytbehandling & gå till betalning

   Välj vilken ytbehandling du vill ha. Välj att lägga till Standard ytbehandling, Optimal ytbehandling eller Blue Cut. Blue Cut är ett glasögonfilter som blockerar strålning från digitala skärmar.

   Se till så att allting stämmer i summeringen och lägg ditt andra par i varukorgen. Gå därefter till kassan. Klicka sedan på ”Gå till betalning”. Då börjar vi tillverka dina glasögon och snart är de dina!

   Detta ingår i köpet

   Detta ingår i köpet

   När du köper två par glasögon får du bågen i andra paret, till samma eller lägre värde, på köpet.* Enkelslipade basglas (index 1,5) till avståndsglasögon och repskydd ingår i priset.

   *Gäller ej Ray-Ban och Oakley