Gå till kassa
   Allt om våra glas

   Allt om våra glas

   När du köper glasögon hos oss kan du lita på att du alltid får glas av högsta kvalitet. Ytbehandling med repskydd ingår alltid i priset för dina glasögon.
   Glas för dina behov

   Glas för dina behov

   För dig som vill köpa glasögon hos oss erbjuder vi glas för flera olika användningsområden.

   Enkelslipade glas: Avståndsglasögon för synfelen närsynthet, översynthet och astigmatism. För dig som älskar att läsa så har vi enkelslipade läsglasögon och för dig som ägnar mycket tid framför datorn har vi enkelslipade terminalglasögon.

   Progressiva glas: Det perfekta glaset för dig som är ålderssynt. Ett modernt progressivt glas med bred osynlig korridor så att det blir lätt att kunna se på alla olika avstånd.

   Solglas: Vanliga solglas med eller utan styrka i flera olika färger. Solglasen kan dessutom väljas med ett polariserande filter eller med ett färgskiftande Transitions®-filter. Solglas är ett tillval som du väljer efter du har valt enkelslipade eller progressiva glas.

   Känn dig trygg

   Känn dig trygg

   LensWay har sålt glasögon sedan 2009. Hos oss kan du lita på att du alltid finner glasögon av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi prova på-garanti på våra glasögon – testa dina nya glasögon i 90 dagar. Känner du dig inte nöjd får du pengarna tillbaka. Innan du köper dina glasögon kan du även prova glasögon hemma i lugn och ro i 10 dagar.