Gå till kassa

   Ytbehandlingar för glasögonglas

   Vi erbjuder skräddarsydda ytbehandlingar för glas som optimerar synupplevelsen. Med våra fyra unika ytbehandlingspaket - Standard, Premium, Optimal och Blåljusfilter - säkerställer vi att dina glasögon är anpassade efter dina behov och livsstil.
   Kollage av en park med ett tecknat glasögonglas på, en bild på bilar och en man med svarta glasögon som kollar in i kameran

   Standard ytbehandling

   Standard ytbehandling erbjuder grundläggande skydd för dina glas och består av ett repskydd och en antireflexbehandling.

   Antireflexbehandling - Genom att minimera reflektioner på glasytan förbättrar antireflexytan din synskärpa och komfort, särskilt när du arbetar framför en dator eller kör bil på natten.
   Det kan också reducera trötthet och belastning på ögonen i starkt upplysta miljöer. Personer som bär glasögon med antireflex ser mer naturliga ut då man slipper den reflekterande barriären mellan glasögonen och omvärlden.

   Repskydd - Förstärker glasytan och gör den betydligt mer motståndskraftig mot repor och slitage. Detta är särskilt viktigt för att bevara din investering i glasögon och säkerställa att de håller sig i toppskick så länge som möjligt.

   Landskap med tecknad glasögonglas på

   Premium ytbehandling - Bra val

   Utöver de fördelar som standardytbehandling erbjuder, inkluderar premium ytbehandling smutsavvisande och vattenavvisande egenskaper som ytterligare förbättrar synkvaliteten och komforten.

   Smutsavvisande yta - Motverkar förekomst av smuts, damm och fingeravtryck, gör det lättare att hålla dina glasögon rena och säkerställa en ständigt klar syn.

   Vattenavvisande yta - Stöter bort vatten från glasytan, vilket minimerar störningar från regn, dimma eller kondens. Detta gör att du kan se tydligt och bekvämt även i fuktiga förhållanden.

   Vardagsrum med grå soffa, vit matta, bord i trä och en grön växt med ett tecknat glasögonglas på

   Optimal ytbehandling - Bästa valet

   Optimal ytbehandling erbjuder den mest omfattande lösningen för dina synbehov, inklusive alla fördelar från standard och premium ytbehandling så har optimal utökat UV-skydd och ett dubbelt så starkt repskydd. Optimal har en anti statisk yta som förhindrar förekomsten av damm och smuts på glasytan.

   UV-Skydd - Extra UV-skydd ger utökat skydd mot skadliga UV-strålar. Detta är viktigt för att förhindra ögonskador och skydda dina ögon från de långsiktiga effekterna av UV-exponering.

   Utökat repskydd - För dem som är särskilt angelägna om att skydda sina glas från repor och slitage, erbjuder vi även en extra robust repskyddsbehandling. Detta är perfekt för dig som kanske hanterar dina glasögon hårdare än genomsnittet eller är i miljöer där repor är mer troliga.

   Antistatisk yta - Genom att minska statisk elektricitet på glasytan förhindrar antistatisk yta att damm och smuts dras till dina glas. Detta resulterar i mindre rengöring och färre störningar i din syn.

   Transparenta glasögon ligger på en laptop med blått ljus

   Blåljusfilter ytbehandling

   För dig som spenderar mycket tid framför digitala skärmar och har valt läsglasögon eller terminalglasögon, rekommenderar vi blåljusfilter ytbehandling. Detta paket inkluderar repskydd, antireflex, smutsavvisande, vattenavvisande samt blåljusfilter som absorberar blåvioletta ljusstrålar i spektrum 400-455nm. Detta hjälper till att minska belastningen på dina ögon och förbättra din synkomfort under långa perioder av skärmanvändning.


   Läs mer om blåljusfilter