Gå till kassa
  Kvinna med glasögon i färgen tortoise kollar leende på sin mobiltelefon

  Det är tryggt att handla glasögon online

  Hos oss kan du lita på att du alltid finner glasögon av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, men för att du ska känna dig ännu tryggare har vi flera garantier för dig som köper glasögon.
  Glasögonbågar i olika färger och former

  2 års produktgaranti

  Du får 2 års produktgaranti när du köper glasögon från oss. Produktgarantin avser produktionsfel och omfattar inte skador som uppkommit av normalt slitage, yttre skador, eller på grund av felaktigt bruk.

  Kvinna med transparenta glasögon håller armen på en man medsilverfärgade glasögon

  3 månaders öppet köp

  Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina nya glasögon. Därför erbjuder vi dig 3 månaders öppet köp på alla optiska glasögon och solglasögon med styrka.

  Vänligen observera att det kan ta ett tag att vänja sig vid nya glasögon, speciellt vid köp av progressiva glasögon. Detta gäller även glasögon som har samma styrkor som du har haft tidigare, men speciellt om din syn har förändrats och du har beställt glasögon med ett nytt recept. Vi föreslår därför att du ger ögonen några veckor att vänja sig, men skulle du mot förmodan uppleva att dina nya glasögon inte fungerar, kontakta oss inom 3 månader så får du pengarna tillbaka.

  Händer håller i en låda med fyra olika glasögon

  Leverans inom 7 dagar

  Vanligtvis skickar vi dina glasögon redan inom 7 dagar. Så fort vi får in din beställning börjar vi tillverka dina bågar. Vår målsättning är att du som beställt skräddarsydda glasögon ska få dessa inom 5 – 7 dagar från beställningsdatum, med reservation för förseningar som ligger utom Lensways kontroll. Den totala leveranstiden bör inte överstiga 30 dagar.