Gå till kassa

  Garantier

  Produktgaranti

  Vi ger dig två års produktgaranti på samtliga produkter. Produktgarantin avser produktionsfel och omfattar inte skador som uppkommit av normalt slitage, yttre skador, eller på grund av felaktigt bruk.

  Prisgaranti

  Om du hittar en produkt till lägre pris någon annanstans kan du använda prisgarantin genom att kontakta kundservice. Prisgarantin gäller alla produkter och kan åberopas i 14 dagar efter genomfört köp. Prisgarantin gäller på ordinarie pris och inte på kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Förutsättningen är att det är samma produkt, har samma specifikationer och att den kan köpas på lika villkor i en butik i samma land.

  Nöjdhetsgaranti

  Ett par glasögon är en del av personligheten och för oss är det viktigt att du känner dig nöjd med dina nya glasögon. Därför erbjuder vi dig att prova utan risk i 3 månader som en nöjdhetsgaranti på alla optiska glasögon och solglasögon med styrka. Det betyder att du fritt får prova dina glasögon i tre månader utan risk och byta mot en annan produkt (dvs. beställa en ny produkt där du står för eventuell mellanskillnad) eller få pengarna tillbaka om du inte skulle bli nöjd.

  Nöjdhetsgarantin gäller inte om det uppkommit skador på båge eller glas pga oaktsam eller vårdslös hantering av produkten och vi har rätt att neka nöjdhetsgarantin i dessa fall.

  Vänligen observera att det kan ta ett tag att vänja sig vid nya glasögon. Detta gäller även glasögon som har samma styrkor som du har haft tidigare, men speciellt om din syn har förändrats och du har beställt glasögon med ett nytt recept. Vid köp av progressiva glasögon är det mycket vanligt att det kan ta längre tid. Vi föreslår därför att du ger synen några veckor att vänja sig, men skulle du mot förmodan uppleva att dina nya glasögon inte fungerar, kontakta oss inom nöjdhetsgaranti-tiden så hjälper vi dig gärna vidare.