Gå till kassa

   Om Lensway

   Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.

   Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer.

   Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

   Våra produkter

   I Nordens största lager av linser hittar du originallinser från populära kontaktlinstillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Hos Lensway hittar du också marknadens mest prisvärda kvalitetslinser från everclear. Vi erbjuder alltid snabba leveranser av våra produkter och oftast skickar vi din beställning redan samma dag som vi får in den.

   Lensway har sålt glasögon sedan 2009. I vårt glasögonutbud hittar du ett brett sortiment av bågar till högsta kvalitet i olika former och storlekar. Vår vision har alltid varit att kunna erbjuda högkvalitativa glasögon till ett konkurrenskraftigt pris, så att fler människor har råd att korrigera sin syn.

   Alla våra glasögon är egentillverkade och vi äger inga egna butiker. På så sätt kan vi hålla priset nere samtidigt som vi har kontroll över design och kvalitet, samt kontrollerar att tillverkning av våra glasögon sker på ett etiskt sätt för våra medarbetare. Läs mer om våra initiativ för att ta socialt ansvar nedan.

   Vår kundservice

   Vår kundservice är flerfaldigt prisbelönt. Så kontakta oss om du har frågor, behöver hjälp med din beställning, vill ha stilråd eller dylikt. Vår engagerade och kompetenta personal finns här för dig!

   Socialt ansvar

   EssilorLuxottica Group, som Lensway ägs av, har undertecknat FN:s Global Compact-initiativ, som uppmanar företag att omfamna, stödja och anta en uppsättning kärnvärden inom områdena mänskliga rättigheter, anställningsstandarder, miljö och etik. Detta gäller för alla våra medarbetare samt egenproduktion av produkter. Vi står för alla människors lika värde och jobbar aktivt med interna initiativ inom jämställdhet, mångfald och inkludering i samarbete med organisationer som RFSL.

   Trots att det anses vara en mänsklig rättighet saknar en tredjedel av världens befolkning fullgod syn eller tillgång till nödvändiga hjälpinsatser. Det är därför som vi på Lensway tillsammans med vår ägare EssilorLuxottica Group (genom stiftelsen EssilorLuxottica Foundation), arbetar för att förbättra synen för miljoner människor världen över. Genom initiativet Buy One, Give One kan vi göra skillnad tillsammans. För varje par glasögon som du köper från oss skänker vi ett par glasögon till en behövande världsdel.

   Mer om oss

   Lensway ägs idag av världens ledande tillverkare av glasögonglas, det globala optikföretaget EssilorLuxottica Group och verkar på fyra europeiska marknader. Huvudkontoret, inklusive lager och kundservice, finns i Kista strax norr om Stockholm. År 2015 utsågs EssilorLuxottica Group som ett av de 50 globala företag som förbättrar världen genom sitt arbete med “Vision for all”.

   Varmt välkommen till Lensway


   För pressfrågor, vänligen kontakta:

   E-mail: press@lenswaygroup.com

   Företagsinformation

   Kundservice

   Mån - fre:
   09.00-14.00
   Lunchstängt:
   12.00-13.00

   Administration:

   • Lensway Group AB
   • Org. nr. 556579-3188

   Postadress:

   • Lensway Group AB
   • Box 1294
   • 16429 Kista

   Besöksadress:

   • Lensway
   • Österögatan 4
   • 164 40 Kista
   Trygg kundkontakt