Gå till kassa
Ray-Ban
  • Aviator RB3025-001/51 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-001/51 58 thumbnail
  • Aviator RB3025-001/51 58 thumbnail

Aviator RB3025-001/51 58

Ray-Ban

1595 kr Rek. pris:1630 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
138 mm
Glasbredd:
58 mm
Glashöjd:
48 mm
Näsbrygga:
14 mm
Skalmlängd:
135 mm
Material:
Metall
Färg:
Arista
Glasens färg:
Brown Gradient
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB3025 Aviator är namnet på Ray-Bans första och mest legendariska solglasögon.

RB3025 Aviator från klassiska Ray-Ban är ett par legendariska solglasögon vars popularitet bara växer för varje år som går. Med sin tidlösa design är Aviator en av få solglasögon som alla känner igen. Aviator är originalet. De solglasögon som allt sedan 1930-talet varit förebild för alla andra pilotglasögon. Med sin innovativa historia har Ray-Ban blivit ett av världens absolut starkaste varumärken. Och Aviator är modellen som startade den resan.

Vackert tårformade glas

Med sina tårformade glas och delikata konstruktion är RB3025 Aviator en modell som utstrålar elegans och kvalitet ända ut i skalmspetsarna. De är ett av ett fåtal solglasögon som inte berörs speciellt mycket av trender. Att det här är solglasögon som varit populära i över sju decennier talar sitt tydliga språk.

Sinnebilden av tidlös design

De ovala och stora glasen gör att Aviator passar de flesta ansiktsformer väldigt väl. De representerar för många av oss själva sinnebilden av tidlös design. De tillverkades först enbart för det amerikanska flygvapnet, då de behövde solglasögon som kunde skydda dem från att bli bländade i luften.

Skyddar ögonen med stil

Aviator är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. Ray-Bans klassiska logga är stilenligt placerad på utsidan av skalmarna. Så du, köp dina RB3025 Aviator redan idag. Trendmässigt går det inte att göra en säkrare investering.

Den här utgåvan av RB3025 Aviator är guldfärgad med skalmtippar i transparent brun och bruna glas. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på ovandelen av det högra glaset.

Denna modell har storlek M (58).

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(6 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

4.8
6

Finns dessa glasögon i olika storlekar och färg? Dessa är mycket snygga

Snyggaste klassikerna till kanonpris, kan inte bli bättre.

Väldigt snygga! Skönt för ögonen med!

Beställde ett par sådana här, fick hem fel färg. Kontaktade kundservice samma kväll och fick de rätta solglasögonen dagen efter. Grymt bra kundservice och bemötande! Mer än nöjd! :)

Kom dagen efter att jag beställde! Älskar dem.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.