Gå till kassa
  Olika förpackningar av everclear med text: everclear, kvalitetslinser till ett bättre pris

  everclear

  Möt everclear, prisvärda kvalitetslinser som är framtagna utifrån användarnas behov. Teknologin bakom linserna ger maximal fukttillförsel till ögat och komfort som håller hela dagen. I familjen hittar du hydrogellinser och linser gjorda av silikonhydrogel, ett skonsammare och bekvämare alternativ, rekommenderade av optiker. Oavsett om du rankar prisnivå, komfort eller brukstid högst så har everclear ett alternativ att erbjuda. Vår nöjdhetsgaranti gör det enkelt att byta till everclear. Pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

  Kontaktlinsförpackningar av everclear AIR, everclear ELITE och everclear PLUS

  Premiumlinser som ger komfort hela dagen

  everclear ELITE, AIR och PLUS är våra premiumlinser som är gjorda av silikonhydrogel. Silikonhydrogel är ett nyare material som släpper in mer syre till dina ögon. Materialet ger ögonen ökad fukttillförsel och är rekommenderat av optiker. Premiumlinserna är lätthanterliga med en bekväm passform. Silikonhydrogel är ett mer hälsosamt alternativ för ögat och kan passa dig som har problem med att linserna blir torra framåt kvällskvisten. Välj bland dagslinser, månadslinser eller tvåveckorslinser.

  Nu kan du prova everclear ELITE gratis! Testa själv och upplev skillnaden. Klicka här

  Kontaktlinsförpackning av everclear ADM

  everclear utmanar dina vanliga linser

  everclear ADM är en endagslins gjord i hydrogel, ett tunt material som efterliknar ögats textur. Linsernas konkurrenskraftiga pris och höga bekvämlighet gör de mycket populära hos våra kunder.

  Träningsskor bredvid en träningsväska med en förpackning everclear active i

  Linser för dig som sportar

  Upptäck den nya, revolutionerande linsen med maximal syretillförsel som är tillverkad för dig som tränar. Du sätter enkelt in linsen innan ditt träningspass. När du är klar, slänger du den. Ingen rengöring krävs och den slimmade förpackningen gör det enkelt för dig att få med linserna i träningsväskan.

  Läs mer om everclear ACTIVE.

  En flaska everclear Refresh.

  Glöm inte linsvätskan

  everclear REFRESH är en allt-i-ett-lösning för alla sorters mjuka kontaktlinser som desinfekterar, lagrar, sköljer, återfuktar och tar bort proteinavlagringar. Optimalt för dig som vill ha en enkel och praktisk lösning till ett riktigt bra pris.