Gå till kassa
   Olika förpackningar av everclear med text: everclear, kvalitetslinser till ett bättre pris

   everclear

   Möt everclear, prisvärda kvalitetslinser som är framtagna utifrån användarnas behov. Teknologin bakom linserna ger maximal fukttillförsel till ögat och komfort som håller hela dagen. I familjen hittar du hydrogellinser och linser gjorda av silikonhydrogel, ett skonsammare och bekvämare alternativ, rekommenderade av optiker. Oavsett om du rankar prisnivå, komfort eller brukstid högst så har everclear ett alternativ att erbjuda. Vår nöjdhetsgaranti gör det enkelt att byta till everclear. Pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

   Kontaktlinsförpackningar av everclear AIR, everclear ELITE och everclear PLUS

   Premiumlinser som ger komfort hela dagen

   everclear ELITE, AIR och PLUS är våra premiumlinser som är gjorda av silikonhydrogel. Silikonhydrogel är ett nyare material som släpper in mer syre till dina ögon. Materialet ger ögonen ökad fukttillförsel och är rekommenderat av optiker. Premiumlinserna är lätthanterliga med en bekväm passform. Silikonhydrogel är ett mer hälsosamt alternativ för ögat och kan passa dig som har problem med att linserna blir torra framåt kvällskvisten. Välj bland dagslinser, månadslinser eller tvåveckorslinser.

   Nu kan du prova everclear ELITE gratis! Testa själv och upplev skillnaden. Klicka här

   Kontaktlinsförpackningar av everclear UV och everclear ADM

   everclear utmanar dina vanliga linser

   everclear ADM är en endagslins gjorda i hydrogel, ett tunt material som efterliknar ögats textur. Linsernas konkurrenskraftiga pris och höga bekvämlighet gör de mycket populära hos våra kunder. För dig som vill addera ett solskydd i din lins finns everclear UV. Linserna fungerar precis som vanliga månadslinser fast med UV-skydd för att skydda iris och pupill mot UV-strålar.

   Träningsskor bredvid en träningsväska med en förpackning everclear active i

   Linser för dig som sportar

   Upptäck den nya, revolutionerande linsen med maximal syretillförsel som är tillverkad för dig som tränar. Du sätter enkelt in linsen innan ditt träningspass. När du är klar, slänger du den. Ingen rengöring krävs och den slimmade förpackningen gör det enkelt för dig att få med linserna i träningsväskan.

   Läs mer om everclear ACTIVE.