Gå till kassa
   1 - 24 av 66 produkter
   1 - 24 av 66 produkter

   Månadslinser

   Månadslinser är den vanligaste typen av linser. Som namnet avslöjar är de linser som designats för att användas under en månads tid. Att månadslinser är en så populär kategorier av linser är inte heller speciellt svårt att förstå. De är nämligen både prisvärda och enkla att sköta om.

   En stor fördel med månadslinser är att de finns för nästan alla synfel. Här hittar du bland annat progressiva linser, multifokala linser och toriska månadslinser. Vårt utbud är så stort att du med största sannolikhet hittar månadslinser för just dina behov. Och om du är sugen på att byta ögonfärg så kan du kolla in våra färgade linser.

   Skötsel och rengöring av månadslinser

   Du rengör dina månadslinser genom att rengöra dem i linsvätska när du tar ut dom för kvällen och förvarar dem i linsetui. När du sedan stoppar in dem på morgonen är de rena och klara att användas. Månadslinser håller i 30 dagar, därefter ska de slängas. Du ska inte använda dem längre än så då du kan riskera att får en infektion. 30 dagar gäller från den dagen du öppnar förpackningen till ett nytt par linser. Om du inte använder linser så ofta, utan bara då och då, så kan endagslinser istället vara ett bättre alternativ för dig.

   Kan man använda månadslinser dygnet runt?

   Bland våra månadslinser kan du välja bland mer traditionella linser som är tillverkade av hydrogel, eller mer moderna linser som är gjorda av silikon. De senare nämnda är så pass fuktgivande vilket betyder att du kan använda dessa månadslinser dygnet runt, så kallade dygnet runt linser. När man använder dygnet runt linser så kan man sova med sina månadslinser och slipper därmed ta ut och rengöra dem varje kväll. Om du använder ett par linser som inte är gjorda för att användas dygnet runt, så ska du ta ut och rengöra dem i linsvätska varje kväll och förvara dem i ett linsetui under natten tills du sätter in dem igen morgonen därpå.

   Billiga månadslinser och snabba leveranser

   För att du ska känna dig trygg att beställa månadslinser till ett bra pris hos oss så erbjuder vi prisgaranti, precis som vi gör med alla våra kontaktlinser. Det betyder att om du hittar dina linser någon annanstans till ett billigare pris, så matchar vi det priset.

   En annan faktor som är viktig för många när de beställer linser på nätet är att få hem sina linser snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som ordern är lagd, vilket betyder att du kan få hem dina månadslinser redan dagen efter.