Gå till kassa
   Air Optix Night&Day Aqua
   639 kr

   Air Optix Night&Day Aqua

   Dygnetruntlinser

   639 kr
   Air Optix Night & Day Aqua har tagits ur produktion av tillverkaren, men vissa styrkor finns fortfarande tillgängliga.

   Air Optix Night&Day Aqua från Alcon är dygnetruntlinser som ger komfort av högsta klass.

   Air Optix Night&Day Aqua är dygnetruntlinser från tillverkaren Alcon som släpper igenom över sex gånger så mycket syre jämnfört med vanliga mjuka linser. Detta gör att Air Optix Night&Day Aqua andas fantastiskt bra och att dina ögon hela tiden känns naturligt fräscha och friska. Det är tack vara andningsförmågan som du kan sova med Air Optix Night&Day Aqua i. Det är dock viktigt att du först rådfrågar din optiker om vad som passar just dina ögon, dygnetruntlinser är nämligen inte för alla.

   Air Optix Night & Day Aqua är en ersättare till den äldre Air Optix Night&Day som slutat tillverkats. I jämförelse med sin föregångare är Air Optix Night&Day Aqua en uppgradering på alla områden. Du som tidigare använt Air Optix Night&Day behöver heller ingen nytillpassning om du byter till Air Optix Night&Day Aqua.

   Med Air Optix Night&Day Aqua har Alcon levererat silikonbaserade dygnetruntlinser som gör ditt liv enklare. Air Optix Night&Day Aqua är bland annat ett utmärkt val för dig som är ute och reser mycket, och vill slippa oron för att du ska somna innan du plockat ut dina linser. Med Air Optix Night&Day Aqua kan du tryggt ta en tupplur i vetskapen om att du har linser som är gjorda för övernattningar. Air Optix Night&Day Aqua ger dig den komfort du söker dag efter dag. Passa på att köpa Air Optix Night&Day Aqua här på LensWay och få branschens främsta service på köpet.

   Dygnetruntlinser kan användas dygnet runt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Alcon
   Typ
   Dygnetruntlinser/Månadslinser
   Styrkeomfång
   -10.00 till +6.00
   Baskurva
   8.4, 8.6
   Diameter
   13.8
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Lotrafilcon A
   Vätskehalt
   24%
   In- och utmärkning
   OK
   Hanteringsfärgad
   Ja