Gå till kassa
   Biofinity
   343 kr 429 kr
   20%

   Biofinity

   Dygnetruntlinser

   343 kr 429 kr
   20%

   Biofinity är dygnetruntlinser från CooperVision som bidrar till att ge friska och hälsosamma ögon.

   Biofinity från CooperVision kan både användas som dygnetruntlinser och månadslinser. Att bära Biofinity upplevs lika naturligt som att inte bära några linser alls. De släpper igenom så pass mycket syre till dina ögon att du kan sova med dem i. Och genom att de behåller så mycket fukt i linserna minimeras dessutom risken för att drabbas av torra ögon.

   Biofinity ger dig mer tid till annat

   Med sin exceptionella andningsförmåga ger Biofinity dig friheten att bära linser på ditt sätt. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att Biofinity levererar den komfort du förväntar dig av dina linser, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om. Dygnetruntlinser som Biofinity gör ditt liv enklare och ger dig mer tid till annat.

   Friska och vita ögon

   Biofinity är tillverkade av det unika materialet Aquaform. Ett material som möjliggör att större mängder syre kan strömma genom dessa linser och nå dina ögon, vilket resulterar i att dina ögon blir friskare och vitare. De har också en hög vattenhalt och är utrustade med avancerad teknik för att kunna behålla fuktigheten hela dygnet. Biofinity kan som resultat hålla sig mjuka och flexibla dygnet runt.

   Dygnetruntlinser kan användas dygnet runt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Månadslinser
   Styrkeomfång
   -12.00 till +8.00
   Baskurva
   8.6
   Diameter
   14.0
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Comfilcon A - Aquaform
   Vätskehalt
   48%
   Hanteringsfärgad
   Ja