Gå till kassa
   5:1 – 5 plastflaskor blir till 1 båge

   5:1 – 5 plastflaskor blir till 1 båge

   De är snygga. De är stilrena. Och de är gjorda av 100% återvunnen plast. När du klär dig i ett par bågar från 5:1 gör du det med vetskapen om att 5 PET-flaskor, som annars hade hamnat i naturen, skapade din båge.
   Vi skapar något nytt av det gamla

   Vi skapar något nytt av det gamla

   Plastförorening är en av vår tids största miljöbovar. När plast hamnar i naturen kan det ta upp till 400 år att brytas ner. Så kan vi inte ha det. Om vi ska ha en hållbar framtid, måste vi börja tänka mer långsiktigt.

   5:1 är en hållbar glasögonkollektion där bågen är av 100% återvunnen plast. Av 5 plastflaskor skapas en snygg och hållbar båge. Med 5:1 skapar vi något nytt av det gamla, som kan användas i flera år, istället för att låta det skada vår jord.

   Panta på och få 20% på ett par bågar

   Panta på och få 20% på ett par bågar

   Vi gör någonting nytt av det gamla. Eventet må vara över, men du har fortfarande möjlighet att få 20% på ett par glasögon från 5:1 när du pantar 5 förpackningar.

   Gör såhär:

   1. Ladda ner appen PantaPå.

   2. Skanna 5 förpackningar som du vill återvinna genom appen. Du kan skanna alla förpackningar som har en streckkod.

   3. Gå till en återvinningsstation nära dig och bekräfta din pant genom appen.

   4. Du får en kod i appen som du kan använda i vår onlinebutik.

   Vänligen observera att rabatten gäller endast för ett par glasögon inom kollektionen 5:1 och din kod gäller fram tills 9/11.

   Stilrena bågar i naturliga färger

   Stilrena bågar i naturliga färger

   Du kan välja mellan rektangulära, fyrkantiga, cat eye-formade eller runda glasögonformer i en matte färgpalett som är sprungen ur naturen. Svart, blå, mörkgrön, mörklila, vinrött och tortoise – alla färger är skapade med naturliga färgämnen. Precis som bågarna är glasögonens case och putsduk, som de kommer med, gjorda av PET-flaskor. Till och med polybagen som glasögonen kommer i om du väljer att prova dem hemma är tillverkad av två plastflaskor. Genom hela kollektionen finns miljön i åtanke.

   Vi inser dock att den här kollektionen i sig inte är tillräckligt för att rädda världen, men vi måste börja någonstans. Med 5:1 tar vi första steget i rätt riktning.

   produkter

   loading... 24 av 24 produkter