Sportglasögon med styrka ger skarp syn och har perfekt passform

Sportglasögon med styrka

Att ha synfel, bära glasögon och utöva sport kan vara förhindrande på många sätt där man inte alltid kan röra sig helt fritt och dessutom riskerar att skada sina glasögon. Låt inte ditt synfel hindra dig! Idag finns det flera olika typer av sportglasögon som du kan beställa med styrka. Oavsett om du är ute efter sportglasögon med styrka för fotboll, löpning, cykling eller annan fysisk aktivitet så kan de underlätta ditt sportutövande enormt.

I vårt sortiment så finner du sportglasögon och sport solglasögon med styrka. För att göra det enklare för dig så har vi samlat några av våra favoriter från Oakley glasögon. I alla glasögon du beställer från Lensway så ingår det alltid antireflex- och hårdhetsbehandling, repskydd och UV-skydd, vilket förlänger hållbarheten på dina sportglasögon.

Våra favoriter från Oakley

Oakley sportglasögon med styrka

Riktigt sportiga och lätta glasögon i grå och ljusblå plast som är helt perfekta att ha på dig i löpspåret eller på fisketuren. Ger dig en snabb och sportig look – passar dig som inte är rädd för att ta i det där lilla extra!

Oakley OX8090-0255 sportglasögon

Här har vi ett par bågar som förklär sig som ett par snygga, diskreta vardags-glasögon i svart tjockare båge av plast. Passar dig som vill sporta med stil och vara lite fashion även när du svettas!

Oakley OX8081-0153

Breda svarta rektangulära sportbågar i plast som kan ge lite extra edge till vilket ansikte som helst! Både sköna, lätta och snygga. Så lätta i vikt att man knappt känner att man har dem på. 

Sportglasögon från ledande tillverkare

Just när det kommer till sportglasögon med styrka så är Oakley ledande på marknaden och är särskilt utmärkande för deras perfekta passform och sportiga design. Deras TruBridge ™ -teknologi anpassar ramen till bredden och djupet över din näsrygg, vilket ger dig en helt personlig och komfortabel passform. Oakley har också solglasögon för alla sporter och ljusförhållanden.

Det är populärt att använda sportglasögon med styrka löpning och dessa modeller är anpassade för att hålla tätt runt ögonen men ändå ge ventilation. Sportglasögon för löpning är lätta och bekväma när du springer på löpspåret och du kan både röra dig fritt och se skarpt utan problem.

Det är enkelt att beställa sportglasögon hos oss!

Att beställa sportglasögon med styrka billigt från oss är enkelt, oavsett vilket synfel du har. När du har varit hos en optiker och fått ditt recept, så kan du enkelt göra en beställning på vilka bågar som helst ur vårt sortiment som sedan anpassas efter dina val och skickas hem till dig. När du väl har valt vilka bågar du önskar beställa så klickar du dig vidare på “Välj typ och styrka”.

  • Välj ut vilka bågar som du önskar köpa.
  • När du har valt vilka glasögon du vill ha, så väljer du sedan styrka på dina glas för höger och vänster öga. Sen väljer du tunnheten på glaset och om du vill ha solglas eller extra ytbehandling.
  • Efter detta så fyller du bara i dina uppgifter så är beställningen klar och dina glasögon ligger snart i din brevlåda.
  • När du har köpt glasögon från oss så ingår det alltid en nöjdhetsgaranti – vilket innebär att du kan prova dina glasögon i 3 månader.

Glasens antireflexbehandling som ingår bidrar till att du ser klarare när du har dina glasögon på dig i bländande ljus. Dessutom motverkar antireflexbehandlingen skuggor och reflexer som är tröttande för dina ögon. Via våra ytbehandlingar så kan också alla glasögon du beställer utökas med  UV-skydd, extra repskydd och vatten- och smutsavvisande yta. Allt detta är fördelaktigt särskilt för dig som utför sporter utomhus som fiske, löpning eller cykling.

Varför välja sportglasögon med styrka?

Ett par sportglasögon med styrka är anpassade så att de ska sitta kvar över näsan och inte åka omkring när du är fysiskt aktiv i sportsammanhang. En av fördelarna med att använda sportglasögon med styrka är just den att du inte behöver oroa dig för att tappa och ha sönder dina glasögon. De är alltid skapade i lätta material som med en mer personlig passform gör så att de sitter stadigt.

 Sportglasögon med styrka kanske inte är nödvändigt för personer som sällan sportar, men passar perfekt för dig som är mycket aktiv och ofta vistas utomhus. Sportglasögon passar även för dig som är aktiv utomhus med att exempelvis hugga ved, plantera blommor eller andra fysiska aktiviteter där din syn kräver perfekt skärpa och du inte vill råka tappa dina glasögon.

Håll dina sportglasögon på plats

Nördarnas sanna räddning är här – Nerdwax! Detta är ett vax som du smörjer på dina bågar så att de inte ska glida ner på näsan. Nerdwax är den perfekta produkten att använda i kombination med ett par slipade sportglasögon med styrka för den maximala stadgan när du är ute och sportar.Nerdwax

  • Nerdwax håller dina glasögon på plats – smörj på insidan av dina bågar!
  • Håller i ett par timmar och upp till en hel dag efter applicering.
  • Helt organiska ingredienser och inga tillsatta ämnen.

Vaxet är helt organiskt och behöver bara appliceras på bågarna en till ett par gånger per dag för att hålla glasögonen på plats. Mycket prisvärd produkt som räcker länge och som har den perfekta storleken för att rymmas i fickan eller i din handväska.

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst för frågor via chatt, email eller telefon. 

Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

  Tillbaka till magazine