Höstens hippaste glasögon.

Topp 5: Höstens hippaste bågar

Drömmer du om att förnya din look? Med ett par trendiga glasögon kan du enkelt fräscha upp din personliga stil. Spana in vår lista över höstens hippaste glasögon.

Att skaffa nya glasögon är roligt och kan göra mycket för din look. Men bara för att du är sugen på något nytt är det inte säkert att du vet vad du är ute efter. Det finns en djungel av olika modeller och valmöjligheterna är oändliga. Därför kan det vara härligt med inspiration!

Ljusa pastellfärger, ovala bågar och retro design är några av höstens trender. Låt dig inspireras av fem glasögon som gör hösten lite roligare.

1. Ljus pastell från Michael Kors

Ljusrosa glasögon från Michael Kors.

De här ljusrosa bågarna från Michael Kors är det perfekta valet för dig som eftersträvar en naturlig look. Glasögonens ljusa toner ger en frisk känsla som håller dig sommarfräsch året om. En perfekt matchning för dig som inte vill sticka ut för mycket – men som vill ha det där lilla extra.

2. Tidlös elegans från Polo Ralph Lauren

Tidlösa glasögon från Polo Ralph Lauren.

Den här klassiska modellen från Polo Ralph Lauren glasögon har inspirerats av naturens färger. Sköldpaddsmönstret är helt rätt för dig som är ute efter mörka bågar med ett mjukt intryck. En trendig modell som är både tidlös och elegant!

3. Stilren minimalism från Oakley

Glasögon i titan från Oakley.

Glasögonen för dig som föredrar en stilren och avskalad look. De här grå titanbågarna från Oakley glasögon är diskreta och ger en minimalistisk känsla. En modell som dessutom utstrålar smarthet!

4. Klotrund retro från Persol

Runda glasögon från Persol.

En klotrund modell från Persol som andas retro! De här runda bågarna ger din stil något alldeles extra. Med sitt klassiska sköldpaddsmönster funkar glasögonen till både vardag och fest. Det självklara valet för dig som gillar retro-looken.

5. Trendig klassiker från Ray-Ban

Runda glasögon från Ray-Ban.

Den här läckra modellen från Ray-Ban glasögon är lika klassisk som den är trendig. De runda bågarna är smakfullt retro med moderna detaljer. Ett par glasögon för dig som är en modemedveten nostalgiker.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine