Gå till kassa
  Blond kvinna i glasögon med transparent plastbåge tittar i kameran
  Glasögon från 99 kr och alltid 2 för 1*

  Prova hemma gratis, låna fyra bågar i 10 dagar.

  Glasögon

  -

  Köp prisvärda glasögon på nätet hos Lensway

  Glasögon är så mycket mer än bara ett synhjälpmedel. Glasögon är lika mycket en modeaccessoar som ger dig stil och karaktär. Helt enkelt en perfekt kombinationen av mode och funktion. I vårt sortiment av glasögonbågar hittar du prisvärda glasögon för dam och herr i flera olika former och modeller, som till exempel runda glasögon, pilotglasögon, wayfarer glasögon och många fler.

  Hos Lensway kan du köpa flera olika typer av glasögon. Du kan välja mellan avståndsglasögon, progressiva glasögon, terminalglasögon och läsglasögon. Så beroende på ditt synfel och dina behov så har vi något som passar dig. När du beställer dina glasögon kan du även göra flera tillval beroende på ditt behov. Du kan bland annat välja till solglas eller polariserande solglas om du önskar köpa solglasögon med styrka. När det kommer till ytbehandling av dina glasögon har vi också olika alternativ. Du kan bland annat köpa glasögon med blåljusfilter när du väljer tillvalet Blåljusfilter. Detta innebär att dina glasögon skyddar mot blåviolett ljus från digitala skärmar som till exempel datorskärmar och mobiltelefoner.

  När du köper glasögon online hos oss så kan du dessutom känna dig trygg i vetskapen om att allt ingår. Båge, glas för ditt synfel, fodral och hårdhetsbehandling är nämligen alltid inkluderat i priset. För att du ska känna dig trygg med att köpa glasögon på nätet har vi även en nöjdhetsgaranti. Den gör att om du inte är hundraprocentigt nöjd med dina glasögon kan du ångra ditt köp i upp till 3 månader. Våra glasögon har även en 2 års produktgaranti som skyddar dig mot fabrikationsfel. Om du sedan skulle undra över något så finns vår prisbelönta kundservice där för dig. Att köpa prisvärda glasögon på nätet blir helt enkelt inte tryggare än hos oss. Beställ dina nya glasögon hos Lensway idag!