Sunglasses by Norr – se filmen

Norr är ett nytt, trendigt solglasögonmärke vars solglasögon ingår i vårt sommarerbjudande. Vill du veta mer om bågarna och hur de ser ut i sin rätta miljö? Kolla in filmen: Sunglasses by Norr. En minut av inspiration.

I samband med att vi gjorde tv-reklamen för vårt sommarerbjudande: ”Solglasögon på köpet!” – gjorde vi även en längre, mer själslig film.  Här placerar vi solglasögonen (som ingår i erbjudandet) i deras rätta sammanhang – nämligen på människor som upplever sommarens ögonblick! Här är en minut av inspiration som räcker hela sommaren.

 

Gillar du solglasögonen i filmen?

Ta då del av vårt sommarerbjudande som ger dig ett par solglasögon från Norr på köpet. Välj bland 15 modeller som alla kommer med polariserande glas som ger ett extra skydd mot solens reflexer i miljöer som bjuder på snö och vatten. Norr är ett utmärkt val för människor med aktiv livsstil och utsökt glasögonstil.

För att ta del av erbjudandet, klicka här >  Erbjudandet gäller endast t.o.m. 2017-06-30

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine