Kvinna med märkessolglasögon

Märkessolglasögon online – Hitta dina favoriter hos oss!

Solglasögon fyller inte bara en funktion genom att skydda dina känsliga ögon från solen, utan är också en accessoar som kan lyfta vilken tråkig outfit som helst! I vårt sortiment så finner du flera billiga märkessolglasögon från solglasögonmärken som bland andra Le Specs, Oakley och Ray-Ban. Märkessolglasögon i vårt sortiment finns i olika prisklasser som du har råd med.


Det finns många solglasögonmärken att välja mellan när du beställer märkessolglasögon online. Hos oss på Lensway så finner du ett stort sortiment med snabba leveranser och öppet köp i 90 dagar. Vi har märkessolglasögon för alla, både dam solglasögon, herr solglasögon samt solglasögon för barn. Alla bågar i vårt sortiment (även de som inte är specifika solglasögon) går också att välja med solglas och även som solglasögon med styrka för dig som har synfel. 

Favoriter med stil

Ett av våra absoluta favoritmärken när det kommer till märkessolglasögon är C.Jacobsen som erbjuder ett brett sortiment av solbrillor för precis alla stilar! C.Jacobsen är kända för att leverera unika märkessolglasögon som sticker ut ur mängden och erbjuder många olika typer av bågar och färger på glasen. Här kan du finna många olika modeller som bland annat både pilot märkessolglasögon och runda märkessolglasögon.

Bruna Märkessolglasögon
Märkessolglasögon med transparenta bågar och blåa glas
Märkessolglasögon i pilotmodell

Populära klassiker som aldrig går ur tiden

Ray-Ban kan mer eller mindre klassas som ett av de populäraste märkena när det kommer till solglasögon. Många av deras modeller har blivit frekvent använda, särskilt deras klassiska wayfarers i svart plast som är ett säkert inköp, då de aldrig slutat vara populära. Ray-Ban gör också de absolut snyggaste pilotsolglasögonen på marknaden och har många olika modeller att välja mellan med olika färger på glasen. 

Ray Ban aviator
Aviator från Ray Ban
Märkessolglasögon från Ray-ban
Round Metal från Ray Ban
Erika märkessolglasögon
Erika från Ray-ban

När du vill matcha

Ray-Ban erbjuder även barnsolglasögon som är riktigt tuffa och har en passform som passar väl för ett barns lilla ansikte. Modellerna passar både pojkar och flickor och har klassiska bågar liknande deras märkessolglasögon för vuxna.  

märkessolglasögon för barn
Ray-Ban Junior

Billiga märkessolglasögon

Märket C.Jacobsen är kända för sina klassiska och tidlösa märkessolglasögon, där modellerna ofta är lite mer diskreta och inte sticker ut alltför mycket. Ofta är bågarna skapade i tunn metall med någon härlig färg på glasen. Här kan du finna klassiska modeller till bra priser. Passar perfekt för dig som vill ha en klassisk look, där bågarna framhäver resterande accessoarer som du bär.

Billiga märkessolglasögon från C.Jacobsen
Snygga märkesbågar från C.Jacobsen
Snygga märkesbågar från C.Jacobsen
Stilrena bågar från C.Jacobsen
Runda märkessolglasögon
Runda solglasögon från C.Jacobsen

För de sportiga och modemedvetna

Oakley solglasögon är ledande när det gäller sportglasögon – här hittar du solglasögon som klarar lite mer. De är anpassade för en aktiv livsstil och sitter bekvämt även när du sportar. Deras höga krav på både komfort och design gör att de är populära bland både elitidrottare och modemedvetna. 

Här är deras mest populära modeller: 

Oakley Frogskins
Oakley Frogskins solglasögon
Oakley holbrook

Oakley Holbrook

Trendigt och skyddande på samma gång

När det kommer till val av billigare märken och märkessolglasögon, så är valet ganska enkelt då de produkter som säljs från välbeprövade märken håller måttet. Alla märkesbågar i vårt sortiment erhåller en hög kvalitet både på material på bågar och material på glasen. Ett par snygga märkessolglasögon är en riktigt snygg accessoar och håller dessutom kvalitéen länge.

Det är viktigt att skydda dina ögon mot solens UV-ljus, då solen kan skada hornhinnan. Att det då också möjligt att bära märkessolglasögon som den trendigaste detaljen under sommarhalvåret särskilt – är helt fantastiskt underbart! Vem älskar inte att matcha ett par snygga cat eye-solglasögon till den lilla svarta och ett par pumps? Eller ett par runda märkessolglasögon med nötta jeans och jeansjacka? Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Matcha enkelt din outfit med märkessolglasögon 

Som nämnt så är solbrillor en av våra mest älskade accessoarer och samtidigt väldigt viktiga att bära för att skydda dina ögon. Det bästa med märkessolglasögon är att de kan matchas fritt mellan olika klädval Många har flera par bågar som de kan byta mellan på soliga dagar för att matcha med olika outfits.


Du kan enkelt bära dina coolaste märkessolglasögon när det är soligt och ha dem som främsta accessoar genom att tona ner din övriga outfit. Eller varför inte använda en lite mer diskret och klassisk modell och framhäva övriga detaljer utan att det blir för mycket. Det finns så många sätt att matcha din outfit till ett par riktigt trendiga märkessolglasögon.

Se alltid till att bevara dina märkessolglasögon i ett fodral när du inte använder dem, så kommer de att se som nya ut under många år framöver. Genom att alltid hålla dem skyddade och undvika att lägga ifrån dig dem, särskilt inte med glaset nedåt så kommer glasens yta skyddas från repor. Om du ofta tar av dig dem så kan det vara bra att sätta fast dem i ett glasögonsnöre som du har runt halsen.

Solglasögonfodral från märket Centrostyle.

Solglasögonfodral från märket Centrostyle
glasögonsnöre i läder
Glasögonsnöre i läder

Enkelt att beställa märkessolglasögon online 

Vi på Lensway har ett brett utbud av märkesbågar och om du hittar ett par som faller dig i smaken går det snabbt och enkelt att klicka hem dem, direkt till din brevlåda. När du hittat ett par märkessolglasögon online hos oss som du vill beställa, så gör du på följande sätt:

  • Välj produkt och klicka på “Lägg i varukorgen”
  • Kolla igenom din beställning och fyll i dina kontaktuppgifter
  • Välj betalsätt, och klicka på “Slutför köp”

I de flesta fall så skickas din produkt samma dag som du gör beställningen, annars dagen efter. Detta gör att du har din beställning i brevlådan 1-3 dagar efter din order är lagd. Om du skulle ångra dig när du har fått hem produkten så har du 90 dagars öppet köp. 

Lotta Karlsson

Lotta Karlsson

Trendspanare med passion för glasögon, solglasögon och linser.

 Tillbaka till magazine