Byt till en mer prisvärd lins!

Det är vanligt att man använder samma linser optikern föreslog under synundersökningen. Men det finns många bra och mer prisvärda alternativ som man kan byta till. Och det bästa av allt? Du kan spara en hel del pengar!

Vår egna lins everclear har ett par olika familjemedlemmar som passar bra att byta till beroende på vilka linser du har idag. Här listar vi vilken everclearlins du kan använda som alternativ. Se tabellen längre ner i artikeln för vilken sorts lins du kan byta till.

Testa en ny lins – spara pengar!

Här nedan listar vi några av våra mest populära linser, och visar hur mycket pengar du kan spara om du byter till en av våra mer prisvärda linser.

Focus Dailies -> everclear ADM (liknande produkt)

Focus Dailies är en av de mest populära linserna. Vår egen lins everclear ADM är en liknande produkt som du kan testa. Everclear ADM matchar de bästa hydrogel-linserna när det gäller komfort, men kostar betydligt mindre. På ett 30-pack sparar du 50 kr per box, och på ett 90-pack sparar du 77 kr per box. Hitta everclear ADM här!

Dailies Aquacomfort Plus -> everclear ADM (liknande produkt)

Dailies Aquacomfort Plus är en av de mest populära linserna, men vi har en liknande produkt som heter everclear ADM. På ett 30-pack sparar du 60 kr per box, och på ett 90-pack sparar du 138 kr per box.

Biofinity -> everclear AIR (liknande produkt)

Biofinity är en månadslins i silikonhydrogel. Om du testar vår liknande produkt everclear AIR sparar du hela 99 kr per box!

Acuvue Oasys -> everclear PLUS (liknande produkt)

Acuvue Oasys är omåttligt populära veckolinser. Vi har en liknande produkt som heter everclear PLUS. Du sparar 70 kr per box om du testar den! Hitta everclear PLUS här!

Byt till en mer prisvärd lins

För endagslinser i hydrogel rekommenderar vi byte till everclear ADM, och för endagslinser i silikonhydrogel rekommenderar vi everclear ELITE. För veckolinser rekommenderar vi everclear PLUS.

För månadslinser i hydrogel rekommenderar vi ett byte till everclear UV, och för månadslinser i silikonhydrogel rekommenderar vi everclear AIR. Om du har månadslinser och funderar på att testa endagslinser rekommenderar vi även everclear ADM (om du har månadslinser i hydrogel) och everclear ELITE (om du har månadslinser i silikonhydrogel).

Tänk på att alltid rådfråga din optiker inför byte av linser.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Tillbaka till magazine