Byt till en mer prisvärd lins!

Det är vanligt att man använder samma linser optikern föreslog under synundersökningen. Men det finns många bra och mer prisvärda alternativ som man kan byta till.

Vår egna lins everclear har ett par olika familjemedlemmar som passar bra att byta till beroende på vilka linser du har idag. Här listar vi vilken everclearlins du kan använda som alternativ. Se tabellen nedan för vilken sorts lins du har.

För månadslinser i hydrogel rekommenderar vi ett byte till everclear UV, och för månadslinser i silikonhydrogel rekommenderar vi everclear AIR. Om du har månadslinser och funderar på att testa endagslinser rekommenderar vi även everclear ADM (om du har månadslinser i hydrogel) och everclear ELITE (om du har månadslinser i silikonhydrogel).

För endagslinser i hydrogel rekommenderar vi byte till everclear ADM, och för endagslinser i silikonhydrogel rekommenderar vi everclear ELITE. För veckolinser rekommenderar vi everclear PLUS.

everclear UV & everclear AIR

everclear ADM & everclear ELITE

Tänk på att alltid rådfråga din optiker inför byte av linser. Om du är osäker på vilka linser som är bäst för dig eller har andra frågor, vänligen kontakta vår kunniga kundservice på telefon 020 – 23 20 20.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Tillbaka till magazine