Gå till kassa
  Träningssko med text ovanpå bilden: För dig med en aktiv livsstil. Komfort & flexibelt linsbärande i ett. Logga: everclear active

  Linser för dig som sportar

  Bär du ofta glasögon men känner att det skulle vara bekvämt att ha en lins som du kan byta till när du tränar? everclear ACTIVE är speciellt utformad för att passa dig som lever en aktiv livsstil. Maximal syretillförsel och slimmad förpackning – allt till ett rimligt pris.

  Fortsätt läsa för att få reda på varför fler av våra kunder väljer att testa everclear ACTIVE.
  Kollage av springbana, skidåkare, yoga och everclear active logga med information om kontaktlinsens egenskaper
  Tennisrack, tennisboll och kontaktlinsförpackning av everclear active med tjejer som spelar tennis i bakgrunden

  Så fungerar de

  Den revolutionerande linsen gör det möjligt för dig att snabbt kunna byta till linser när du behöver det. Du sätter enkelt in linserna innan träningen och slänger dem när du är klar. Ingen rengöring krävs.

  Träningsskor bredvid en träningsväska med en förpackning everclear active i

  Linserna som andas

  everclear ACTIVE är tillverkade utifrån användarens behov i det nyare materialet som låter ögat andas. Silikonhydrogel förser ögat med maximal syretillförsel och UV-skydd, så att du kan få komfort som håller hela träningspasset samtidigt som det är ett hälsosammare val för ögat.

  Man gör armhävningar på träningsmatta

  Lätt att ha med sig i träningsväskan

  Ta med dig everclear ACTIVE till träningen. Den slimmade förpackningen ger dig 10 linser som passar perfekt i träningsväskan.

  Testa everclear ACTIVE idag och upplev fördelarna.