Gå till kassa

Valda filter

Form

Tillverkare

Passar för

Material

POLARISERANDE GLAS

Stil

Tillbehör

Norr

Solglasögon

Form

Om Norr

Norrs solglasögon är skapade efter ett nordiskt tänk när det kommer till färg, form och material. Oavsett om du är kungen av skidbacken, lapar sol på stranden eller går runt på stan finns det ett par bågar för dig. Alla Norrs solglasögon kommer med polariserande glas som ger ett extra skydd mot solens reflexer bland annat på asfalt och vatten. Norr är därför ett utmärkt val för människor med aktiv livsstil. Norr är “reframe your moment” - stanna upp och njut av stunden med nordisk stil.

Skandinavisk design är otroligt populär. Det beror inte bara på att märken som Norr erbjuder ett formspråk som påminner om den vackra naturen i Norden. Med rena linjer och bra material så får du dessutom design som du kan lita på. Ett par Norr solglasögon är ett säkert val och det är ett miljövänligt val.

Designmärket Norr lanserades år 2015 och från start så låg stor fokus på hållbart material och ekologi. Norr solglasögon är gjorda för att vara lika användbara om du är ute i vildmarken som när du bara vill se bra ut på stan. Med hållbart material och en holistisk arbetsprocess så är Norrs designteam med från grundidén till färdiga solglasögon.

Vi ger dig 90 dagars öppet köp såväl som fria returer!