Gå till kassa
   Sensitive Eyes
   59 kr47 kr
   20%
   Sensitive Eyes
   • Sensitive Eyes thumbnail
   • Sensitive Eyes thumbnail

   Sensitive Eyes

   Saltlösning 355 ml - Bausch & Lomb

   59 kr47 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Bausch & Lomb
   Typ
   Saltlösning
   Förpackningsstorlekar
   240ml, 355ml
   Konserveringsmedel
   DYMED
   Innehåll
   En steril, isoton, buffrad lösning som innehåller borsyra, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid, disodium edetate och konserverad med DYMED (polyamonopropyl biguanid) 0,00003%.
   Hållbarhet öppnad förpackning
   6 månader
   Etui medföljer
   Nej

   Mer om produkten

   Observera att Sensitive Eyes Saline Saltlösning endast är för sköljning av kontaktlinser, inte till förvaring eller desinfektion.

   Sensitive Eyes Saline är en saltlösning från Bausch & Lomb som sköljer dina linser innan isättning.

   Sensitive Eyes Saline Saltslösning från amerikanska Bausch & Lomb kan användas för sköljning av alla typer av linser. För dig som använder en peroxidvätska som linsvätska är Sensitive Eyes Saline Saltslösning ett naturligt komplement.

   Denna prisvärda saltlösning är alltså avsedd för sköljning av dina kontaktlinser. Sensitive Eyes Saltlösning är en steril, isoton buffrad, lösning som är konserverad med det unika konserveringsämnet DYMED. Vilket resulterar i en mild saltlösning som är pH-balanserad för känsliga ögon. Sensitive Eyes Saline Saltlösning innehåller också kalium som är ett naturligt ämne i tårfilmen.

   Med sitt låga pris är Sensitive Eyes Saline Saltlösning ett svårslaget komplement för dig som använder en peroxidvätska som linsvätska. Om du är ute efter en linsvätska som bara sköljer dina linser är Sensitive Eyes Saline Saltlösning nämligen ett väldigt prisvärt köp.

   Hantering:

   Tvätta och skölj alltid händerna innan du hanterar dina linser. Flaskan ska alltid vara väl sluten då den inte används. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

   Produktbetyg