Gå till kassa
   Lösningen till torra ögon

   Lösningen till torra ögon

   Börjar dina kontaktlinser skava och kännas torra runt lunch eller middagstid? Live®, clariti® och MyDay® endagslinser löser dina problem med ny linsteknologi som är ett hälsosammare val för ögat. Läs mer om varför dessa kontaktlinser, med det nyare materialet silikonhydrogel, kan vara den enkla lösningen för din ögonkomfort.
   Silikonhydrogel ger långvarig komfort

   Silikonhydrogel ger långvarig komfort

   Äldre kontaktlinser tillverkas i ett material som heter hydrogel. En lins tillverkad i gammalt hydrogelmaterial torkar ut snabbare, vilket kan leda till obehag och gör att den kan vara svårare att ta ut i slutet av dagen. Live®, clariti® och MyDay® är istället tillverkade i ett nyare material som heter silikonhydrogel, det här nyare materialet låter ögat andas. Med silikonhydrogel kan du bibehålla en god ögonhälsa. Du får även UV-skydd, en tunnare lins och maximal komfort, allt i en och samma kontaktlins. Materialet släpper igenom mer syre än traditionella material och har förmågan att hålla mer vatten, vilket gör att det tar längre tid för kontaktlinsen att torka ut.

   Börja dagen på rätt sätt med endagslinser

   Börja dagen på rätt sätt med endagslinser

   Gör det ännu lättare att bära kontaktlinser med endagslinser i silikonhydrogel. Du startar varje dag med en ny och fräsch kontaktlins som är packad med fukt, vilket gör att det tar längre tid för linsen att torka ut. Du slipper sedan tänka på att rengöra kontaktlinsen vid slutet av dagen. Det är det enklaste och mest hälsosamma valet du kan göra för dina ögon, helt enkelt!

   "Sen jag bytte till linser med det här nya materialet får jag inte torra ögon under dagen längre. Lätta att hantera och det gick smidigt att beställa!" – Therese G