Gå till kassa
   Air Optix Aqua
   319 kr 399 kr
   20%

   Air Optix Aqua

   Dygnetruntlinser

   319 kr 399 kr
   20%

   Air Optix Aqua är populära månadslinser från Alcon som även kan användas som dygnetruntlinser.

   Air Optix Aqua från Alcon är månadslinser som gör ditt linsbärande bekvämt och naturligt. Med sina exceptionellt återfuktande egenskaper har Air Optix Aqua blivit en riktig storsäljare. Air Optix Aqua låter helt enkelt dina ögon andas och må bra.

   Air Optix Aqua är en vidareutveckling av den populära Air Optix som uppgraderats med förbättrad komfort. Du som tidigare använt Air Optix behöver inte göra en ny tillpassning för att börja använda Air Optix Aqua. Det går även att använda Air Optix Aqua som dygnetruntlinser i upp till 6 dygn, du bör dock alltid följa din optikers ordination om vad som passar just dina ögon.

   Air Optix Aqua är tillverkade i ett toppmodernt silikonbaserat material som släpper igenom fem gånger så mycket syre jämnfört med vanliga mjuka linser. Det här är med andra ord linser som andas fantastiskt bra, och risken för att drabbas av irriterade ögon är därmed minimerad. Air Optix Aqua är utrustad med en teknologi kallad Aqua Moisture System som ser till att linserna håller sig fuktiga och bekväma. Med sina återfuktande egenskaper är Air Optix Aqua ett perfekt val för dig som på kvällarna ofta lider av trötta- och torra ögon. Passa på att köpa Air Optix Aqua här på LensWay och får branschens mest förmånliga service på köpet.

   Dessa linser kan användas som antingen månadslinser eller dygnetruntlinser. Hur du ska använda och hantera dina linser beror på dina individuella förutsättningar. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Alcon
   Typ
   Månadslinser
   Styrkeomfång
   -10.00 till +6.00
   Baskurva
   8.6
   Diameter
   14.2
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Lotrafilcon B
   Vätskehalt
   33%
   In- och utmärkning
   Ja, men inte synlig med blotta ögat (graverad med X6 som syns när optiker tittar i mikroskopet).
   Hanteringsfärgad
   Ja