Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

 • Spara recept
 • Exklusiva erbjudanden
 • Orderhistorik
 • Favoriter
 • Upprepa beställning

Certifierad trygg e-handlare

Safe e-commerce

LensWay är certifierad av Trygg E-handel. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. LensWays certifikat hittar du här.

Garantier

Att handla från LensWay är alltid förknippat med trygghet och generösa garantier. För oss är det nämligen viktigt att du som kund alltid blir 100% nöjd med ditt köp. Vi är nöjda först när du också är nöjd. Våra garantier gör att du kan känna dig helt trygg när du handlar från oss. Och skulle du undra över något så finns vår prisbelönta kundservice alltid där för dig.

Flerårigt prisbelönt kundservice

Vår flerfaldigt prisbelönta kundservice finns tillgänglig för dig året runt, mån-tor 08.00 - 20.00, fredagar 08.00 - 18.00 och helger 10.00 - 14.00. Tveka därför inte att kontakta oss om du har frågor. Det är du som kund som hjälper oss att bli bättre!

E-post: kundservice@lensway.se
Telefon: 020 - 23 20 20

Säkra betalningsmetoder

Du betalar i efterskott med faktura eller snabbt och säkert i förskott med bankkort eller direktbetalning. Inga extra avgifter tillkommer.

Nöjdhetsgaranti

 • Vi har en 3 månaders prova utan risk-nöjdhetsgaranti på alla optiska glasögon och solglasögon med styrka. Det betyder att du kan prova dina glasögon i tre månader, och byta mot en annan produkt eller få pengarna tillbaka om du inte skulle bli nöjd.
 • På kontaktlinser, linsvätskor och ögondroppar har vi 3 månaders öppet köp.
 • På solglasögon har vi 3 månaders öppet köp.
 • 2 års produktgaranti på alla produkter.
Läs mer om vår nöjdhetsgaranti under Frågor & Svar.

Prisgaranti

Vår prisgaranti innebär att vi regelbundet ser över vår prissättning för att säkerställa att du kan handla tryggt och säkert utan att någonsin oroa dig för prissättning över marknadspris. Skulle du hitta dina kontaktlinser, glasögon eller solglasögon till ett lägre pris hos en annan optikbutik får du köpa produkten från oss till samma pris. Förutsättningen är att det är samma produkt som har samma specifikationer och att den kan köpas på lika villkor.

 •   Villkor för prisgarantin:

  - Prisgarantin gäller på kontaktlinser och tillbehör, glasögon och solglasögon.
  - Prisgarantin gäller i 14 dagar efter genomfört köp.
  - Prisgarantin gäller på ordinarie pris, inga tillfälliga erbjudanden, kampanjer, priser som kräver medlemskap eller annan form av betalning, rea- eller andra rabatterade priser.
  - Prisgarantin kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.
  - Prisgarantin kan inte kombineras med linsabonnemanget.
  - Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla eventuella avgifter. Där priset hos oss t.ex. är inklusive frakt, matchar vi totalpriset för produkten och frakten.
  - Webbutiken där du hittat produkten till ett billigare pris måste vara en svensk butik registrerad i Sverige. Garantin omfattar inte köp gjorda i utlandet.

Om du hittat en produkt till ett billigare pris, går du tillväga på följande sätt: kontakta vår kundservice och meddela var du har hittat produkten billigare. Bifoga en länk till sidan där du hittade det billigare priset.

För att åberopa prisgarantin på solglasögon från Ray-Ban krävs det att butiken eller webbutiken du handlat dem i är en certifierad Ray-Ban-återförsäljare. Detta för att säkerställa att produkten är äkta. För att se hur symbolen ser ut som bekräftar att återförsäljaren är certifierad, klicka här.

Vi skickar inom 24 timmar

Vi har ett stort kontaktlinslager och skickar 95 % av alla beställningar på linser, linsvätska och solglasögon inom 24 timmar. Du hittar mer information om leveranstiderna under Frågor & Svar.