Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

    Upptäck fördelarna med Mina sidor!

    • Spara recept
    • Exklusiva erbjudanden
    • Orderhistorik
    • Favoriter
    • Ändra uppgifter
    • Upprepa beställning

    Om cookies

    LensWay använder så kallade cookies.

    Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003 skall alla besökare på webbplatser som använder cookies informeras om detta. Besökaren skall även ges möjlighet att förhindra att cookies lagras på datorn.

    En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används av rent tekniska skäl för webbplatsens funktionalitet, till exempel för inloggning, navigering och formulärhantering. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden du befinner dig på webbplatsen.

    Om du inte accepterar användning av cookies kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att funktionaliteten på LensWay kan begränsas.

    Personuppgiftspolicy

    LensWay följer de regler som stadgas i personuppgiftslagen (PUL). Enligt denna lag måste du samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt denna policy är LensLogistics AB. Genom att lägga en beställning, registrera dig på LensWay.se eller på annat sätt använda LensLogistics tjänster bekräftar du att du samtycker till LensLogistics behandling av dina personuppgifter enligt denna personuppgiftspolicy.

    Alla personuppgifter inklusive ditt personnummer och uppgifter på dina recept som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida sparas i syfte att administrera kundförhållandet, för att kunna behandla dina beställningar och köp samt administrera betalningar och fakturor. Dina personuppgifter behandlas även för att LensLogistics ska kunna erbjuda dig som kund relevant information samt för att marknadsföra LensLogistics/LensWay och dess produkter och tjänster via e-post, sms eller annan direktreklam.

    Du har alltid rätt att vända dig till LensLogistics och begära att dina personuppgifter inte ska användas för marknadsföringsändamål. LensLogistics kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst avregistrera dig från våra nyhetsbrev, för att avregistrera dig följ instruktioner som finns i mail- och sms-utskick. Efter avregistrering får du fortfarande information skickad till dig gällande köp och leveranser. LensLogistics kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.

    Du har rätt att efter begäran få ta del av information om de personuppgifter som finns registrerade om dig hos LensLogistics. En begäran om registerutdrag ska göras skriftligen på papper och vara egenhändigt undertecknad av den person som utdraget avser. Om det finns felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta uppgifter registrerade om dig har du även rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

    Personuppgiftsansvarig:

    Lenslogistics AB (556579-3188)

    BOX 1294

    164 29 Kista

    Telefon: 020-23 20 20

    Email: kundservice@lensway.se


    Safe e-commerce
    Certifierad av
    Trygg E-Handel

    Hitta dina linser här