Gå till kassa
   1 - 24 av 44 produkter
   1 - 24 av 44 produkter

   Solglasögon dam

   Här hittar du alla våra solglasögon för damer som passar perfekt för en solig dag - oavsett om det är sommar eller vinter. Och inte nog med att de skyddar dig mot solens farliga strålar, de är också en riktigt snygg modeaccessoar som kan ta din outfit till höjder du inte ens trodde var möjliga att nå.

   Hos Lensway hittar du många snygga solglasögon för dam. I vårt stora sortiment hittar du allt ifrån supertrendiga nyheter vad gäller färg och form till tidlösa klassiker. Vi har flera olika härliga färger på våra bågar, men även klassiska solglasögon i svart och brunt. Oavsett om du ska på semester och steka i solen eller vandra på något soligt gatustråk, eller om du ska ligga i hängmattan med en god bok så har vi något för alla smaker och situationer.

   I vårt sortiment hittar du även polariserande solglasögon för dam som gör att du slipper irriterande reflexer som kan uppkomma från blöt asfalt, snö och andra reflekterande ytor. Därför passar dessa solglasögon perfekt när du till exempel åker båt, fiskar eller åker skidor.


   Billiga solglasögon för dam hos Lensway


   Att köpa snygga och trendiga solglasögon behöver inte vara dyrt. Hos Lensway hittar du solglasögon för dam av hög kvalité till priser som du har råd med. När du handlar solglasögon på Lensway får du dessutom hem dem snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som beställningen är lagd. På så sätt kan du ha dina nya solbrillor i brevlådan redan dagen efter. Du har sedan 90 dagar öppet köp på dina solglasögon.