Gå till kassa
   Varför ska man använda premiumlinser?

   Varför ska man använda premiumlinser?

   Får du torra ögon när du använder linser? Ny linsteknologi gör att kontaktlinserna andas bättre och håller fukt längre, vilket gör att de klassas som premiumlinser. Det finns många fördelar med att uppgradera till en premiumlins. Lär dig mer om premiumlinser nedan.
   Nytt material låter ögat andas

   Nytt material låter ögat andas

   Traditionella kontaktlinser tillverkas med ett material som heter hydrogel. Hydrogelmaterial torkar ut snabbare, vilket kan leda till obehag och gör så att ögonen känns torra under dagen.

   Silikonhydrogel är ett nyare material som låter ögat andas mer. Materialet ger mer syretillförsel till ögat, vilket är både hälsosammare för ögat och gör så att linserna håller komforten längre. Materialet har även förmågan att hålla sig fuktig längre, vilket gör att det tar längre tid för kontaktlinsen att torka ut.

   Fördelar med premiumlinser

   Fördelar med premiumlinser

   • Ett hälsosammare val för ögat
   • Håller fukt längre
   • Långvarig komfort
   • Bra andningsförmåga
   • Tunnare lins som skaver mindre
   • Många premiumlinser har även ett inbyggt UV-skydd som skyddar pupill och iris mot solens skadliga strålar

   Vilka premiumlinser är bäst i test?

   Vilka premiumlinser är bäst i test?

   ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™ – silikonhydrogellinser som hjälper till att motverka trötta ögon och återfuktar ögat vid varje blinkning. De är tillverkade med en avsmalnande kant som följer ögats naturliga form för att erbjuda optimal komfort.

   everclear ELITE – tillverkade i det nyare materialet silikonhydrogel. Släpper in mer fukttillförsel till ögat och ger komfort som håller hela dagen. Dessutom är everclear ett prisvärt alternativ, så du får alla fördelar med en premiumlins till ett mindre pris.

   Dailies Total 1 – endagslinser i silikonhydrogel som andas fantastiskt bra och gör ditt linsbärande både hälsosamt och komfortabelt. Friktionsfriheten och den höga vattenhalten gör dessa linser till ett bra val för dig med höga krav på komfort.

   produkter

   1 - 4 av 4 produkter