Sommarkampanj - solglasögon på köpet

Våra favoriter

Har du svårt att bestämma dig för vilka solglasögon du ska välja? Här listar vår expert sina favoritbågar som ingår i vår stora sommarkampanj.

Att navigera i solglasögon-djungeln kan vara en svårt. För att underlätta har vi därför låtit vår expert på LensWay lista några favoritbågar.

Oavsett om du är ute efter att hänga med i trenderna eller om du känner dig sugen på klassiker så kan du vara lugn – det finns bågar för alla smaker.

Runda trendsättare i metall

Frej norr

Frej från Norr495 kr

En av de mest trendiga bågarna är utan tvekan Frej. Det runda modet är verkligen inne just nu, och metallen adderar så klart ett extra uns trendighet. Dessa bågar påminner om Ray-Bans populära Round Metal-serie. Ett utmärkt val för dig som vill hänga med i trenderna.

Runda solglasögon

Ray-Ban Round Metal1495 kr

Klassikerna

victor norr

Victor från Norr – 495 kr

Rent stilmässigt påminner Viktor om den klassiska Wayfarer-modellen som aldrig verkar gå ur tiden. Snarare ökar de i popularitet. De är lika passande på stranden som på festen, och är ett självklart val för den som vill sporta klassisk stil samtidigt som man hänger med i trenderna.

Bågar för den moderiktiga människan

Norr - gunnar

Gunnar från Norr495 kr

Gunnar är för dig som vill vara moderiktig och trendig. Vi rekommenderar särskilt den versionen i svart utförande som du ser på bilden ovan då de känns lite extra trendiga.

Zephyr Deux - 1802187

Zephyr Deux – från Le Specs – 645 kr

Nico-300000-310

Nico från Marshall995 kr

Här hittar du alla solglasögon för dam, solglasögon herr och barnsolglasögon.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tillbaka till magazine