Våra favoriter

Få solglasögon på köpet när du handlar linser för 650 kr! Har du svårt att bestämma dig för vilka solglasögon du ska välja? Här listar vår expert sina favoritbågar som ingår i vår stora sommarkampanj.

Att navigera i solglasögon-djungeln kan vara en svårt. För att underlätta har vi därför låtit vår expert på LensWay lista några favoritbågar som du kan få på köpet när du handlar linser för minst 650 kr.

Oavsett om du är ute efter att hänga med i trenderna eller om du känner dig sugen på klassiker så kan du vara lugn – det finns bågar för alla smaker.

Runda trendsättare i metall

En av de mest trendiga bågarna är utan tvekan Frej. Det runda modet är verkligen inne just nu, och metallen adderar så klart ett extra uns trendighet. Dessa bågar påminner om Ray-Bans populära Round Metal-serie. Ett utmärkt val för dig som vill hänga med i trenderna.

Klassikerna

Rent stilmässigt påminner Viktor om den klassiska Wayfarer-modellen som aldrig verkar gå ur tiden. Snarare ökar de i popularitet. De är lika passande på stranden som på festen, och är ett självklart val för den som vill sporta klassisk stil samtidigt som man hänger med i trenderna.

Essensen av tidlös design

Här är nästa klassiker: Elliot. Med sina ikoniska tårdroppsformade glas är Elliot en klassisk pilotbåge. Pilotsolglasögon är för många själva sinnebilden av tidlös design, och är ständigt bland de mest populära bågarna. Elliot är inget undantag.

 

Bågar för den moderiktiga människan

Gunnar är för dig som vill vara moderiktig och trendig. Vi rekommenderar särskilt den versionen i beigt utförande som du ser på bilden ovan då de känns lite extra somriga.

Vill du spana in alla solbrillorna som ingår i kampanjen? Klicka på bilden nedan!

Solglasögon på köpet
Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tillbaka till magazine