SOLBRILLORNA SOM GÄLLER I SOMMAR

Har du svårt att bestämma dig för vilka solglasögon du ska köpa? Ta hjälp av våra experter som listar sina favoritbågar som ingår i vår stora kampanj.

Att navigera i solglasögon-djungeln kan vara en pina, och även om du kanske inte behöver utrusta dig med machete för att ta dig fram är det är inte alltid helt lätt att hitta rätt. För att göra livet lite enklare för dig har våra experter på LensWay tagit fram några stekheta favoritbågar som du kan få på köpet när du handlar linser.

Oavsett om du är ute efter att hänga med i trenderna eller om du känner dig sugen på klassiker så kan du vara lugn – det finns bågar för alla smaker.

Runda trendsättare i metall

En av de mest trendiga bågarna är utan tvekan Frej. Det runda modet är verkligen inne just nu, och metallen adderar så klart ett extra uns trendighet. Dessa bågar påminner om Ray-Bans populära Round Metal-serie. Ett utmärkt val för dig som vill hänga med i trenderna.

Klassikerna

Rent stilmässigt påminner Viktor om den klassiska Wayfarer-modellen som aldrig verkar gå ur tiden. Snarare ökar de i popularitet. De är lika passande på stranden som på festen, och är ett självklart val för den som vill sporta klassisk stil samtidigt som man hänger med i trenderna.

Essensen av tidlös design

Här är nästa klassiker: Elliot. Med sina ikoniska tårdroppsformade glas är Elliot en klassisk pilotbåge. Pilotsolglasögon är för många själva sinnebilden av tidlös design, och är ständigt bland de mest populära bågarna. Elliot är inget undantag.

Bågar för den moderiktiga människan

Gunnar är för dig som vill vara moderiktig och trendig. Vi rekommenderar särskilt den versionen i beigt utförande som du ser på bilden ovan då de känns lite extra somriga.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Tillbaka till magazine