Everclear familjen

Så väljer du rätt linser för dina ögon

Dagens linsanvändare ställer vitt skilda krav på linsernas komfort, flexibilitet och pris. Därför erbjuder everclear en rik variation av kontaktlinser. Lär dig skillnaderna och fördelarna samt upptäck din favorit.

Är du på jakt efter linser som verkligen passar dina behov? Kanske lockar månadslinser? Eller är du en slarver som vill köpa dig fri och välja det enklaste alternativet, endagslinser? Rankar du komforten högst eller kanske är ett par genomsnittliga men prisvärda linser det allra viktigaste?

I everclears breda utbud finner du kontaktlinser för alla behov inom en och samma produktfamilj. Med andra ord lätt som en plätt att komma ihåg varumärket och ännu lättare att beställa. Och det bästa av allt, ofta betalar du betydligt mindre än motsvarande endags-, tvåveckors, månads- och premiumlinser på marknaden.

Vilka linser från everclear passar mig?

Den smidiga endagslinsen – everclear ADM

Perfekt för dig som önskar förbättrad syn utan att tumma på enkelheten med att bära linser. Även ett bra val för dig som är prismedveten och inte vill betala för mycket. Lär mer om everclear ADM.

Den prisvärda månadslinsen – everclear UV

En lins som kräver lite mer av sin användare i form av hygienhantering. Men som bjuder tillbaka i form av ett lättare UV-skydd och hög komfort. Läs mer om everclear UV.

Den lyxiga premiumlinsen – everclear ELITE

En perfekt endagslins för dig som önskar det allra bästa. Här får du en silikonhydrogel-lins med maximal komfort till ett bra pris. Glöm torra ögon i slutet av dagen, linsens återfuktande egenskaperna är fantastiska. Läs mer om everclear ELITE.

Den lyxiga månadslinsen – everclear AIR

Månadslinsen everclear AIR är en exklusiv kontaktlins i premiumsegmentet som erbjuds till ett riktigt bra pris. Genom materialet silikonhydrogel andas linsen utan problem vilket gör den skönare att bära samtidigt som det motverkar torra ögon i slutet av dagen. Läs mer om everclear AIR.

Den komfortabla tvåveckorslinsen – Everclear PLUS

När du använder 14-dagarslinsen everclear PLUS får du en produkt som ger maximal komfort. Genom materialet silikonhydrogel tillåts linsen andas vilket motverkar torra ögon, hela dagen. Läs mer om everclear PLUS.

Tänk på att alltid rådfråga din optiker inför byte av linser. Om du är osäker på vilka linser som är bäst för dig eller har andra frågor, vänligen kontakta vår kunniga kundservice på telefon 020 – 23 20 20.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine