Gå till kassa
   ACUVUE OASYS
   299 kr

   ACUVUE OASYS

   Dygnetruntlinser

   299 kr

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är storsäljande veckolinser från tillverkaren Johnson & Johnson.

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS från Johnson & Johnson är veckolinser som med sina fuktgivande egenskaper blivit omåttligt populära. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS kan antingen användas dagligen i två veckor eller som dygnetruntlinser i en vecka. Det är dock viktigt att du innan du börjar använda ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS rådfrågar din optiker om vilket bärschema som är lämpligt för just dig och dina ögon.

   För dig som vanligtvis blir trött i ögonen av att använda linser kan ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS vara ett bra alternativ. Med ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS får du nämligen kontaktlinser som är så sköna att det känns som du inte har några linser alls. På samma sätt är ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS ett utmärkt val för dig som spenderar mycket tid framför en datorskärm. När du tittar på en skärm blinkar du inte lika ofta, då kan dina ögon lätt bli torra om du inte har fuktgivande linser som ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS. Likaså för dig som vistas mycket i varma och torra miljöer är ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS ett bra alternativ. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är med sina fuktgivande egenskaper helt enkel ett utmärkt val för dig med ögon som vanligtvis känns trötta och torra när du använder linser.

   ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är tillverkad av ett silikon hydrogel som låter dina ögon andas. Vilket innebär att dessa linser släpper igenom mycket syre så att dina ögon kan hålla sig friska och vita. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS är också utrustad en fuktighetsbevarande teknologi som heter Hydraclear, den gör att dina ögon känns fuktiga och fräscha hela dagen. ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS har dessutom ett utmärkt UV-skydd som skyddar dig från en stor del av solens farliga strålning. Köp dina ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS här på LensWay och få marknadens bästa service på köpet!

   Veckolinser kan antingen användas som en 2-veckors lins då linsen ska tas ut och rengöras varje kväll eller som en 1-veckaslins då den används dygnet runt under hela veckan. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   Johnson & Johnson
   Typ
   1-2 veckorslinser
   Styrkeomfång
   -12.00 till +8.00
   Baskurva
   8.4, 8.8
   Diameter
   14.0
   Bärtid
   1-2 veckor eller enligt ordination
   Material
   Hydraclear Plus (senofilcon A)
   Vätskehalt
   38%
   In- och utmärkning
   Ja, 1-2-3
   UV-skydd
   Ja, minst 99% av UVB och 96% av UVA
   Hanteringsfärgad
   Ja