Gå till kassa
   Gör en synundersökning och få 300 kr i rabatt på kontaktlinser!

   Gör en synundersökning och få 300 kr i rabatt på kontaktlinser!

   När gjorde du en synundersökning senast? Alla bör göra en synundersökning minst vartannat år. Om du är kontaktlinsanvändare bör du göra en kontaktlinsundersökning hos optiker varje år.
   Din ögonhälsa är viktig

   Din ögonhälsa är viktig

   Det är viktigt att gå på regelbundna synundersökningar inte bara för att se om din synskärpa har ändrats. Optikern tittar även på din ögonhälsa för att upptäcka vanliga ögonsjukdomar. Alla våra ögon är olika, därför är även våra behov unika. Även kontaktlinser är olika – det finns kanske ett bättre alternativ för just dina ögon. Vill du läsa mer om hur en synundersökning går till? Klicka här.

   Premiumlinser

   Premiumlinser

   Ny linsteknologi gör att kontaktlinserna andas bättre och håller fukt längre, vilket gör att vi på Lensway klassar dem som premiumlinser. Det finns många fördelar med att uppgradera till en premiumlins och vi har flera olika alternativ i vårt sortiment.

   ACUVUE® OASYS 1-Day är endagslinser utrustade med tårliknande molekyler, som hjälper dig med komfortabelt linsbärande från morgon till kväll, oavsett vad du gör under dagen*1.

   ACUVUE® OASYS MAX 1-Day är en av de nyaste endaglinserna på marknaden, utrustade med blåviolett ljusfilter^2.

   Fråga din optiker om det finns en bättre lins som passar dina ögon. Lär dig mer om premiumlinser här.

   Såhär får du 300 kr rabatt

   Såhär får du 300 kr rabatt

   1. Boka en synundersökning, förslagsvis hos någon av följande:
   SpecsaversSynoptikSynsam

   2. Ta en bild på ditt kontaktlinsrecept där utfärdandedatum samt uppmätta värden är synliga.

   3. Skicka bilden till recept@lensway.se.

   4. Vi mailar dig din rabattkod som du kan använda när du köper kontaktlinser hos oss.

   Rabatten gäller vid köp av kontaktlinser för minst 1000 kr och gäller recept utfärdade i Sverige som är max 1 år gammalt. Du kan bara använda ett recept 1 gång för att ta del av rabatten.

   _____________________

   *ACUVUE® kontaktlinser har en fuktteknologi som imiterar tårarnas mucin för exceptionell komfort under hela dagen.
   ^Filtrering av synligt HEV ljus med kontaktlinser har inte visat sig leda till några systemiska och/eller okulära hälsofördelar för användaren. Rådfråga en ögonspecialist för mer information.
   1. JJV data on file 2022. ACUVUE® Master Brand Claims on Clinical Performance and Overall Material Properties for ACUVUE® Brand Soft Contact Lenses.
   2. JJV Data on File 2022. TearStable Technology Definition.
   ACUVUE® kontaktlinser kan användas för synkorrigering. För detaljerad information om korrekt användning, skötsel och säkerhet, prata med din ögonspecialist och läs bruksanvisningen på ACUVUE® hemsidan https://www.acuvue.se/bruksanvisning.