Gå till kassa

  Optimerad för vinterns sport: Klara, färdiga, gå!

  Oavsett om du föredrar skidåkning, snowboardåkning eller andra vintersporter, garanterar vårt sortiment av sportglasögon och linser enastående klarhet och skydd för att förbättra din prestation.

  Man klädd i vinterkläder och Oakley-solglasögon.

  Upptäck solglasögon från Oakley

  Optimera din vinterupplevelse med Oakley solglasögon. Prizm-glasens avancerade teknologi minimerar bländning från snö och förbättrar kontrasterna för förbättrad syn, vilket är avgörande för skidåkning och andra snöäventyr.

  Till Oakley solglasögon

  Grå glasögonbåge med raka skalmar från InMotion kollektionen.

  Sport och vardag i perfekt harmoni

  In Motion ger dig sportglasögon av hög kvalitet i snygg design som passar lika bra till sport som de gör till vardags. Glasögonen har raka skalmar för komfort under hjälmanvändning, justerbara näskuddar och gummi tippade skalmar för bättre grepp.

  Till InMotion

  Grafisk illustration som visar riktningen av ljus i polariserade glasögon.

  Komplettera med polariserande solglas

  Polariserande glas är ett måste för vintersport entusiaster, minskar effektivt bländning från solreflektioner på snö och is. Perfekt för skidåkare, snowboardåkare och vandrare i snörika landskap, erbjuder de klar sikt, förbättrad kontrast och UV-skydd. Skräddarsy dina sportglasögon genom att välja en inMotion båge och polariserande solglas med eller utan styrka.

  Läs mer om våra glas

  Två fingrar som hanterar en kontaktlins.

  Linser under solglasögonen

  För dig som föredrar kombinationen av linser och solglasögon rekommenderar vi everclear ELITE. Linsen är tillverkad i silikonhydrogel för ökad syretillförsel, ger långvarig komfort och främjar ögonhälsa. Enkla att hantera och med inbyggt UV-skydd, erbjuder dessa linser både bekvämlighet och skydd mot skadligt solljus, perfekt anpassade för vinterlandskapet. Se även hela vårt sortiment av linser och solglasögon utan styrka

  Till everclear ELITE