Gå till kassa
   Progressiva linser – Se på alla avstånd utan glasögon

   Progressiva linser – Se på alla avstånd utan glasögon

   Progressiva linser är perfekta för dig som vill fortsätta använda linser när synen förändras. Progressiva linser är samma sak som multifokala linser, och de fungerar på samma sätt som progressiva glasögon. De hjälper dig se på nära håll, mellanavstånd och långt avstånd.
   Progressiva linser växer i popularitet

   Progressiva linser växer i popularitet

   Den vanligaste anledningen till att många väljer att använda progressiva linser är för att det är ett praktiskt alternativ som inte kräver någon större förändring för dig som vill fortsätta använda linser. Multifokala linser följer alltid ögats rörelse, till skillnad från progressiva glasögon, så du slipper röra på huvudet för att ändra synskärpan. Lever du en aktiv livsstil där du är ute och rör dig mycket är progressiva linser väldigt praktiska för att de sitter alltid på plats. De är också ett bra alternativ för dig som vill alternera mellan glasögon och linser.

   Hur köper man linser online?

   Många linsalternativ med hög komfort

   Många linsalternativ med hög komfort

   Det finns flera bekväma linsalternativ för dig som är intresserad av multifokala linser. Använder du redan linser krävs ingen förändring rent praktiskt. Efter nytillpassning hos optiker är det bara att göra som flera nöjda kunder och fortsätta handla dina linser hos oss. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att beställa dina progressiva linser, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.