Gå till kassa
   Kvinna sitter vid ett bord med en tidning och tittar åt sidan med ett leende

   Linser för ålderssynthet – Se på alla avstånd utan glasögon

   Presbyopi, eller åldersrelaterad långsynthet, är ett av de vanligaste synfelen som finns. Det innebär att man får sämre syn med åldern och det märks av särskilt mycket när man ska titta på nära håll. Problemen uppstår vanligtvis i 40-årsåldern och många löser det genom att ha läsglasögon, som de tar av och på flera gånger per dag. Multifokala linser är perfekta för dig som vill fortsätta använda linser när synen förändras.
   Kvinna sitter vid ett bord hållandes en tidning och kollar iväg från kameran

   Multifokala linser växer i popularitet

   Den vanligaste anledningen till att många väljer att använda multifokala linser är för att det är ett praktiskt alternativ som inte kräver någon större förändring för dig som vill fortsätta använda linser. Multifokala linser följer alltid ögats rörelse, till skillnad från progressiva glasögon, så du slipper röra på huvudet för att ändra synskärpan. Lever du en aktiv livsstil där du är ute och rör dig mycket är multifokala linser väldigt praktiska för att de sitter alltid på plats. De är också ett bra alternativ för dig som vill alternera mellan glasögon och linser.

   Hur köper man linser online?

   Kontaktlinsförpackningar av Dailies Total 1, 1-day Acuvue Moist och Biofinity multifocal

   Många linsalternativ med hög komfort

   Det finns flera bekväma linsalternativ för dig som är intresserad av multifokala linser. Använder du redan linser krävs ingen förändring rent praktiskt. Efter nytillpassning hos optiker är det bara att göra som flera nöjda kunder och fortsätta handla dina linser hos oss. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att beställa dina multifokala linser, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.