Gå till kassa
   1 - 24 av 27 produkter
   1 - 24 av 27 produkter
   1 - 24 av 27 produkter
   loading...

   Multifokala linser

   När vi blir till åren förändras synen till det sämre för många av oss. Multifokala linser är ett utmärkt alternativ för dig som till vardags behöver läsglasögon eller progressiva glasögon.

   Multifokala linser är för dig som har drabbats av ålderssynthet eller presbyopi som det så vackert heter, det är en naturlig förändring som ofta kommer i 40 års åldern. Ålderssynthet är inget du behöver oroa dig för. Det är något som vi alla drabbas av förr eller senare. Ögats lins blir helt enkelt stelare med åren vilket leder till att du får problem med att fokusera på objekt nära dig samtidigt som din syn på långt håll inte alls är lidande.

   Multifokala linser eller progressiva linser som de också kallas är gjorda för att korrigera den förändringen. För att du ska kunna se bra både på nära och långt håll är multifokala linser därför slipade med en särskild slipning. För att underlätta din vardag kan multifokala linser vara just det du behöver.

   Den här typen av linser finns både som engångslinser och månadslinser och från en mängd olika tillverkare, men två av de mest populära är 1 Day Acuvue Moist Multifocal och Dailies Total 1 Multifocal.