everclear ADM

Hur mycket kostar linser? Så får du mer värde av pengarna!

Lika billiga som de är bekväma. De nya linserna everclear ADM matchar de bästa hydrogel-linserna, men kostar betydligt mindre. Läs mer om en av marknadens mest prisvärda linser.

För den prismedvetna konsumenten är everclear ADM ett svårslaget alternativ. De erbjuder komfort och prestanda i toppklass, till en väldigt blygsam kostnad.

Bekväma hela dagen

Everclear ADM är tillverkade i mjukt hydrogel och kan tack vare en unik lösning hålla sig bekväma hela dagen. Detta genom att linsen återfuktas vid varje blinkning. Everclear ADM är även föredömligt lätthanterliga, och smidiga att bära. Den är givetvis också utrustade med ett UV-skydd.

För dig som lever ett aktivt liv som rymmer både synfel och träning är linser givetvis ett extra intressant alternativ. Med everclear ADM kan du fokusera på resultatet utan att besväras av onödiga distraktioner.

Linser för en aktiv livsstil

Att linser förbättrar din syn vilket ofta underlättar prestationen, är givetvis den främsta anledningen till att välja everclear. Men linsanvändning vid träning gör även att du slipper oroa dig för glasögon som flyger av. Att linserna knappt tar någon plats i träningsväskan gör bara allting ännu enklare.

Nog finns det tillfällen där du önskat att du skaffat synhjälpmedel långt tidigare? Med everclear ADM (all day moisterizing) får du en pålitlig  lins som hjälper dina ögon till bättre syn.

Fungerar everclear adm till dina ögon?

Är du nyfiken på att testa everclear ADM? Linsen fungerar alldeles utmärkt för dig som redan använder någon av linsprodukterna Focus Dailies, Dailes Aqua Comfort Plus, Splash One, Soflens Daily Disposable eller Biomedics 1Day Extra. Som alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

Kort om everclear ADM!

  • -ENDAGSLINS

    -KOMFORTABEL

    -MOTVERKAR TORRA ÖGON

    -MYCKET PRISVÄRD

 Tillbaka till magazine