Gå till kassa
   1 - 6 av 6 produkter
   1 - 6 av 6 produkter
   1 - 6 av 6 produkter
   loading...

   Veckolinser

   Veckolinser är en av de populäraste typerna av linser. Veckolinser är designade till att användas under 1-2 veckors tid. Hur länge just du ska bära dina veckolinser beror på vad din optiker ordinerat.

   Veckolinser finns för de flesta synfel. Du hittar också veckolinser i olika material. Dels har du traditionella hydrogellinser som du behöver rengöra med linsvätska och förvara i ett linsetui under natten. Sedan har du också hydrogel-silikonlinser som du kan bära dygnet runt, även kallade dygnet runt linser.

   Skötsel av veckolinser

   Skötseln av veckolinser är enkel, du rengör dina veckolinser genom att bara låta dem ligga i linsvätska över natten. På morgonen är de sedan rena och redo att bäras igen. Den relativt korta bärtiden gör att du minimerar risken för beläggningar och irritationer.

   Billiga veckolinser hos Lensway

   Veckolinser finns i många prisvärda varianter och det finns produkter för nästan alla behov. För att du ska känna dig trygg att handla veckolinser på nätet till ett bra pris så erbjuder vi prisgaranti. Det betyder att om du hittar dina linser för ett bättre pris någon annanstans, så matchar vi det priset.