Gå till kassa
   Offbeat

   Offbeat

   Offbeat är för dig som attraheras av tanken att stå ut lagom från mängden. Som gillar att få blickar på dig. Gå din egen väg. Bågarna är inte bara av hög kvalitet, trendiga och lätta, utan Windsor-ramen runt glasögonen ger också det där lilla extra. Helt enkelt brillor för dig som vill vara lite coolt Offbeat.
   Offbeat
   Windsor-ram med färger för alla

   Windsor-ram med färger för alla

   Offbeat är Lensways egna, noga utvalda kollektion som vi har tagit fram med den moderna, trendiga personen i åtanke. I kollektionen hittar du snygga, tidlösa former med Windsor-ram. Windsor-ramen är tunn med guld- eller silverkant på ytterramen och en stilren färgklick på innerramen. Välj bland klassiska glasögonfärger som Tortoise och Gun Matte Black, eller vackra färger som Milky Beige och Light Pink.

   Hög kvalitet till ett bra pris

   Hög kvalitet till ett bra pris

   Ramens tunnhet skapar en diskret trendig look samtidigt som du kan välja hur mycket av en fashion statement du vill göra i val av färg. Trots konkurrenskraftiga priser har vi behållit hög kvalitet på både bågar och glasögon. Glasögonens lätta vikt gör dem dessutom enkelt justerbara.

   Offbeat