Gå till kassa
20%
Solo Care Aqua

Solo Care Aqua

Linsvätska 360 ml - Menicon

95 kr76 kr

Specifikation

Tillverkare
Menicon
Linstyp
Linsvätska
Förpackningsstorlekar
360 ml
Konserveringsmedel
Ja, polyhexanide 0.0001%.
Innehåll
En isoton vattenbaserad antimikrobiell/antibakteriell vätska innehållnade polyhexanid 0.0001% som aktiv ingrediens och konserveringsmedel, Hydrolock (dexpanthenol och sorbitol), natriumfostat, tromethamine, poloxamer 407 och dinatrium edetat.
Hållbarhet öppnad förpackning
3 månader
Etui medföljer
Ja

Mer om produkten

Solo Care Aqua är en linsvätska för snabb rengöring och hantering. Solo-Care Aqua är en vätska för rengöring, sköljning, desinfektion, och förvaring av mjuka kontaktlinser. Den avlägsnar protein och förhindrar att linserna torkar ut. Till varje flaska medföljer ett antibakteriellt linsetui som förhindrar bakterietillväxt.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 3 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(3 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

2.3
3

Bästa och enda linsvätskan mina ögon klarar av. Den nya flaskans utformning är enkel, hålet görs genom att man skruvar ner locket ordentligt (ungefär samma funktion som en del tuber).

Är mycket nöjd med själva linsvätskan, men tyvärr har flaskan omformats på ett väldigt dåligt sätt. Det går inte att skruva åt korken ordentligt, vilket gör att det inte går att ta med flaskan på resor - det läcker helt enkelt ut vätska om inte flaskan står i upprätt position. Dessutom är det stört omöjligt att styra hur mycket vätska som kommer ur flaskan. Senaste flaskan saknade t.o.m. ett hål i pipen. Jag fick såga upp hålet själv.

Har haft den i flera år och funkat super! Men nu har det ändrat flaskans utformning. Så att väldigt mycket av vätskan rinner på utsidan. Riktigt dåligt. Önskar jag kunde använda någon annan för mina känslig ögon.

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.