Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB3548N-001 51

RB3548N-001

15%
Ray-Ban
"En båge i guld som fått en spännande design med både runda och kantiga former."
Ray-Ban
  • RB3548N-001 51 thumbnail
  • RB3548N-001 51 thumbnail
  • RB3548N-001 51 thumbnail

1495 kr1271 kr Rek. pris:1520 kr

(2 betyg)

Produktbetyg

(2 betyg)

3.0
2

Snygga, bra storlek. Sitter skönt på näsan och är dessutom lätta.

Riktigt dålig kvalite samt instabila att ha på sig. Väldigt tråkigt, rekommenderar ej

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
135 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
42 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Ray-Ban är specialister på att skapa nya klassiker och solglasögonen RB3548N-001 är inget undantag. Här ser vi en båge i guld som fått en spännande design med både runda och kantiga former. Solglasögonen har ett par gröna glas som erbjuder fullgott uv-skydd. De extremt tunna skalmarna tillsammans med de platta glasen ger dessa solglasögon en minimalistisk och modig design. Om du vill skaffa ett par Italientillverkade, tidlösa solglasögon framstår modellen RB3548N-001 genast som ett smart val. Skaffa ditt exemplar innan alla andra.Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image