Gå till kassa
   Proclear Toric
   503 kr 629 kr
   20%

   Proclear Toric

   Toriska linser

   503 kr 629 kr
   20%

   Proclear Toric är toriska månadslinser från CooperVision som både korrigerar din astigmatism och är sköna hela dagen.

   Proclear Toric från kontaktlinstillverkaren CooperVision är toriska månadslinser som korrigerar din astigmatism och som känns behagliga hela dagen. För dig som vanligtvis får problem med torra ögon när du använder linser kan Proclear Toric därför vara ett bra alternativ. Proclear Toric är nämligen utrustad med CooperVisions patenterade PC Technology. Det är en teknologi som gör att vattenmolekyler blir en del av själva linsen, vilket skapar ett naturligt motstånd mot torrhet.

   Proclear Toric korrigerar inte bara din astigmatism, de ger dig även komfort av bästa slag. För att du ska kunna trivas med dina linser krävs det att de är sköna, och på det området levererar Proclear Toric. Det här är toriska linser som håller sig 96% fuktiga under hela dagen. Proclear Toric är designad till att behålla fukt under en hel dag och passar därför särskilt bra för linsbärare som spenderar mycket tid framför en datorskärm eller vistas i miljöer med torr luft.

   Lider du av astigmatism är det väldigt viktigt att dina linser sitter stabilt på dina ögon. Detta för att de ska kunna hantera symptom som suddig syn. Proclear Toric är designad till att sitta stabilt, och kan därför leverera skarp och klar synskärpa hela dagen. Med Proclear Toric har CooperVision levererat toriska linser som är riktigt bekväma. Passa på att köpa Proclear Toric här på LensWay och få marknadens bästa service på köpet.

   Månadslinser kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

   Specifikation

   Tillverkare
   CooperVision
   Typ
   Toriska månadslinser
   Styrkeomfång
   -8.00 till +6.00
   Baskurva
   8,8
   Diameter
   14,4
   Cylinder
   -1.75, -1.25 och 0.75
   Axel
   10 till 180
   Bärtid
   1 månad
   Material
   Omafilcon B
   Vätskehalt
   62%
   Hanteringsfärgad
   Ja