Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oxyal

Komfortdroppar - Bausch & Lomb

Oxyal
  • Oxyal thumbnail

109 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Bausch & Lomb
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10ml
Konserveringsmedel
Oxyd
Innehåll
Natriumhyaluronat (hyaluronsyra) 0,15%, borsyra, Protector™, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkloriddihydrat, magnesiumkloridhexahydrat, Oxyd® 0,06%, renat vatten.
Hållbarhet öppnad förpackning
60 dagar

Mer om produkten

Oxyal ögondroppar från Bausch & Lomb skyddar och smörjer irriterade, torra och trötta ögon.

Oxyal ögondroppar är ett svårslaget komplement för dig som bär kontaktlinser och ibland lider av trötta och torra ögon. Dina ögon utsätts nämligen dagligen för påfrestningar som kan leda till irriterade och torra ögon. Det kan handla om torr inomhusluft eller irritation från dina linser. Med Oxyal ögondroppar kan du undvika eller lindra dessa besvär. Praktisk förpackad i en droppflaska om 10ml är Oxyal ögondroppar dessutom lätt att ta med sig överallt.

Oxyal ögondroppar innehåller hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne som finns i våra ögon. Hyaluronsyra är ett ämne som hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen. Oxyal ögondroppar innehåller även det biologiskt nedbrytningsbara konserveringsmedlet Oxyd. Vilket gör att när dropparna kommer i kontakt med ögat omvandlas till syre, vatten och naturliga salter. Oxyal är således fritt från konserveringsmedel när det kommer i kontakt med ditt öga, och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

Får du torra eller irriterade ögon är det bara att droppa lite Oxyal i ögonen. En eller två droppar av Oxyal i varje öga är tillräckligt för de flesta. En öppnad flaska är hållbar i två månader. Ta väl hand om dina ögon och köp Oxyal till ett förmånligt pris här på LensWay.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 60 dagar, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.