Gå till kassa
   Oxyal
   119 kr95 kr
   20%
   Oxyal
   • Oxyal thumbnail
   • Oxyal thumbnail

   Oxyal

   Ögondroppar 10 ml - Bausch & Lomb

   119 kr95 kr

   Specifikation

   Tillverkare
   Bausch & Lomb
   Typ
   Ögondroppar
   Förpackningsstorlekar
   10ml
   Konserveringsmedel
   Oxyd
   Innehåll
   Natriumhyaluronat (hyaluronsyra) 0,15%, borsyra, Protector™, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkloriddihydrat, magnesiumkloridhexahydrat, Oxyd® 0,06%, renat vatten.
   Hållbarhet öppnad förpackning
   60 dagar

   Mer om produkten

   Oxyal ögondroppar från Bausch & Lomb skyddar och smörjer irriterade, torra och trötta ögon.

   Oxyal ögondroppar är ett svårslaget komplement för dig som bär kontaktlinser och ibland lider av trötta och torra ögon. Dina ögon utsätts nämligen dagligen för påfrestningar som kan leda till irriterade och torra ögon. Det kan handla om torr inomhusluft eller irritation från dina linser. Med Oxyal ögondroppar kan du undvika eller lindra dessa besvär. Praktisk förpackad i en droppflaska om 10ml är Oxyal ögondroppar dessutom lätt att ta med sig överallt.

   Oxyal ögondroppar innehåller hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne som finns i våra ögon. Hyaluronsyra är ett ämne som hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen. Oxyal ögondroppar innehåller även det biologiskt nedbrytningsbara konserveringsmedlet Oxyd. Vilket gör att när dropparna kommer i kontakt med ögat omvandlas till syre, vatten och naturliga salter. Oxyal är således fritt från konserveringsmedel när det kommer i kontakt med ditt öga, och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.

   Får du torra eller irriterade ögon är det bara att droppa lite Oxyal i ögonen. En eller två droppar av Oxyal i varje öga är tillräckligt för de flesta. En öppnad flaska är hållbar i två månader. Ta väl hand om dina ögon och köp Oxyal till ett förmånligt pris här på LensWay.

   Öppnad förpackning ska förbrukas inom 60 dagar, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

   Produktbetyg