Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Välkommen tillbaka !

  Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Ändra uppgifter
  • Upprepa beställning

  Opti-Free Express

  Linsvätskor - Alcon

  Opti-Free Express
  • Opti-Free Express thumbnail

  89 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Alcon
  Linstyp
  Linsvätskor
  Förpackningsstorlekar
  355/120 ml
  Konserveringsmedel
  POLYQUAD®
  Innehåll
  En steril buffrad, isoton vattenlösning som innehåller natriumklorid, sorbitol, dinatriumedetat, borsyra, aminometylpropanol; citrat och poloxamin som rengörare; samt POLYQUAD® (polidroniumklorid 0,001%) och aldox (myristamidopropyldimetylamin 0,0005%)
  Hållbarhet öppnad förpackning
  6 månader
  Etui medföljer
  Ja

  Mer om produkten

  Opti-Free Express är en linsvätska som lämpar sig bra till linser av silikonhydrogel (t ex PureVision m fl). Opti-Free Express kan användas till att skölja, förvara och desinficera kontaktlinser. Den tar effektivt bort mikroorganismer som Fusarium solannii och Akantamöba, som annars kan orsaka infektioner och skador på hornhinnan.

  Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter kastas överbliven vätska. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

  Kommentera och betygsätt Opti-Free Express

  Betygsätt (1-5) * 

  Betygsätt (1-5)

  Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

  Produktbetyg

  (0 betyg)