Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

OO9102-36 Holbrook

Oakley

Oakley
Oakley
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1430 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
57 mm
Glashöjd:
39 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
137 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Red Iridium
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Holbrook är ett par solglasögon från Oakley som utvecklats tillsammans med snowboard-ikonen Shaun White.

Oakley Holbrook från det trendsättande företaget Oakley är ett par solglasögon som med sin stil och klass står ut från mängden. Det här är solglasögon som utvecklats i nära sammarbete med snowboard-stjärnan Shaun White. För inspiration använde de sig av Oakleys klassiska modell Oakley Frogskins. Med Oakley Holbrook har Oakley helt enkelt levererat ännu ett tidlöst par solglasögon.

Namnet Holbrook kommer från en stad i Arizona-öknen som är ett klassiskt stopp på den historiska Route 66. Det är en stad som likt solglasögonen Oakley Holbrook förkroppsligar upptäckarlust och äventyr. Oakley Holbrook har en design som är tydligt inspirerad av 1950- och 1960-talets rebelliska motkulturer. Den rektangulära fronten och de vackert skulpterade skalmarna ger Oakley Holbrook ett läckert retro-uttryck.

Oakley Holbrook är tillverkad av ett lätt och extremt hållbart plastmaterial som heter O-Matter. Glasen är gjorda av Plutonite, vilket är ett material som effektivt filtrerar bort alla UVA-, UVB- och UVC-strålar. Med Oakley Holbrook är dina ögon är hela tiden skyddad mot solens farliga strålning. Oakley Holbrook möter alla krav på prestanda och hållbarhet som du kan tänkas ha. Det här är solglasögon som vi tryggt kan rekommendera till dig som enbart nöjer dig med det bästa. Oakley Holbrook är helt enkelt ännu en vinnare från Oakley.

Oakley är en av världens ledande tillverkare av solglasögon. Mycket av sin inspiration hämtar de från elitidrottare som ständigt flyttar fram gränserna för vad en människa klarar av. Oakley levererar sedan solglasögon som är redo att möta dessa idrottares högt ställda krav på stil och funktion. Det är den filosofin som gjort Oakley till ett av planetens mest ikoniska och imiterade märken. Solglasögon från Oakley är därför alltid fullpackade med teknisk briljans och stil. Oakley har över 600 olika patent och det är något som tydligt avspeglar sig i deras solglasögon. Kvaliteten på allt Oakley levererar är häpnadsväckande hög. Så för den som enbart nöjer sig med det bästa är solglasögon från Oakley ett naturligt val.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.