Gå till kassa
Oakley
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail
  • OO9102-36 Holbrook thumbnail

OO9102-36 Holbrook

Oakley

1430 kr Rek. pris:1430 kr

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
55 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
18 mm
Skalmlängd:
137 mm
Material:
Plast
Färg:
Matte Black
Glasens färg:
Red Iridium
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Oakley Holbrook är ett par solglasögon från Oakley som utvecklats tillsammans med snowboard-ikonen Shaun White.

Oakley Holbrook från det trendsättande företaget Oakley är ett par solglasögon som med sin stil och klass står ut från mängden. Det här är solglasögon som utvecklats i nära sammarbete med snowboard-stjärnan Shaun White. För inspiration använde de sig av Oakleys klassiska modell Oakley Frogskins. Med Oakley Holbrook har Oakley helt enkelt levererat ännu ett tidlöst par solglasögon.

Namnet Holbrook kommer från en stad i Arizona-öknen som är ett klassiskt stopp på den historiska Route 66. Det är en stad som likt solglasögonen Oakley Holbrook förkroppsligar upptäckarlust och äventyr. Oakley Holbrook har en design som är tydligt inspirerad av 1950- och 1960-talets rebelliska motkulturer. Den rektangulära fronten och de vackert skulpterade skalmarna ger Oakley Holbrook ett läckert retro-uttryck.

Oakley Holbrook är tillverkad av ett lätt och extremt hållbart plastmaterial som heter O-Matter. Glasen är gjorda av Plutonite, vilket är ett material som effektivt filtrerar bort alla UVA-, UVB- och UVC-strålar. Med Oakley Holbrook är dina ögon är hela tiden skyddad mot solens farliga strålning. Oakley Holbrook möter alla krav på prestanda och hållbarhet som du kan tänkas ha. Det här är solglasögon som vi tryggt kan rekommendera till dig som enbart nöjer dig med det bästa. Oakley Holbrook är helt enkelt ännu en vinnare från Oakley.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image

Produktbetyg