Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Upptäck fördelarna med Mina sidor!

  • Spara recept
  • Exklusiva erbjudanden
  • Orderhistorik
  • Favoriter
  • Upprepa beställning

Nerdwax

Vax - Nerdwax

Nerdwax
  • Nerdwax thumbnail

89 kr

Specifikation

Tillverkare
Nerdwax
Linstyp
Vax
Innehåll
Bivax, Kokosolja, Gummiharts, Pepparmintsolja

Mer om produkten

Håll glasögonen på plats med Nerdwax!

Nerdwax är en supersmart lösning som är specifikt framtagen för att hålla dina glasögon på plats. Produkten innehåller endast naturliga och organiska ingredienser för att inte påverka din hud. Nerdwax räcker i allt ifrån någon timme till en hel dag. Det beror på hur mycket du använder och vad du gör under dagen. Om du svettas mycket (vid exempelvis träning) bör du lägga på ett kraftigare lager.

Att använda Nerdwax är superenkelt. Så här gör du:

  1. Rengör dina bågar med putsduk och putsmedel. Om de är oljiga och smutsiga blir det svårt för Nerdwax att fästa.
  2. Applicera Nerdwax på den delen av bågens front som ligger mot näsan och gör detsamma på skalmspetsarna. Om dina glasögon har näskuddar applicerar du Nerdwax direkt på dem, men eftersom ytan är mindre kan du behöva använda lite mer än vanligt.
  3. När du inte längre har användning för Nerdwax rengör du dina glasögon.

Produktbetyg

(0 betyg)

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.